Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke baby fotograaf fotograaf in Den Haag
past bij jou?

 • Vind de beste professionele fotograaf

 • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

 • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

 • Andere klanten geven ons een 9.4

Newborn shoot Den Haag? Vergelijk hier alle newbornfotografen

In de eerste fases van het leven gebeurt er zoveel dat je alles wel kunt en wilt vastleggen. Foto’s zijn de tastbare herinneringen die de tijd even stil doet lijken staan. baby en baby fotografie zijn dan ook populaire vormen om herinneringen vast te leggen.

Bij baby en baby fotografie draait het om het vastleggen van je pasgeboren baby. Vanaf het moment dat je kindje geboren is tot ongeveer 3 weken na de geboorte is babyfotografie geschikt. Alle tijd na die drie weken tussen 1 jaar in is geschikt voor babyfotografie. 

Het fotograferen van je baby kan je op zoveel verschillende manieren doen. Een van de meest voorkomende soorten baby fotografie is de pasgeborenen in mandjes leggen met enkel een mutsje op. Dit laat zien hoe klein het kindje is ten opzichte van de rest van de wereld.

Het beste moment om een baby fotoshoot in te plannen, is wanneer je baby tussen de 1 en de 3 weken oud is. Dan heb je meer kans dat de baby slaapt en zijn ze gemakkelijk te verleggen. Daarnaast ligt je baby in deze periode vaak nog in de houding zoals ze in de buik lagen: de foetushouding.

Er zijn veel leuke ideeën om jouw baby fotoshoot te laten slagen. Kies ervoor om de fotoshoot in huis te doen of in de studio. Wanneer de baby fotoshoot plaatsvindt in de studio zijn er meerdere mogelijkheden. De fotograaf heeft hier vaak allerlei props liggen en kan in de studio ook veel betekenen qua licht en bewerking. 

Doe je de baby fotoshoot liever thuis? Denk dan vast na over een ruimte met genoeg licht en zorg dat het er lekker warm is. Zo valt je baby sneller in slaap en zal hij of zij niet zo snel kou vatten.

Wil je je baby (gedeeltelijk) naakt op de foto zetten? Trek dan ruim van tevoren kleding uit. Zo zullen er geen strepen van kleding meer zichtbaar zijn op de foto’s. Zorg dat je baby goed gevoed is voor de shoot. Een happy baby levert namelijk de mooiste foto’s op!

Meest gekozen fotografen in Den Haag

Op zoek naar een newborn shoot in Den Haag?

Newborn shoot Den Haag? Happix heeft het grootste aanbod fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou echt een newborn shoot kunnen garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio.

Hoe werkt het? Kies newborn shoot Den Haag als soort fotografie en locatie. Happix toont jou elke professionele newborn fotograaf in de omgeving. Newborn fotografen Den Haag kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Je kan de zoekresultaten nog verder verfijnen door een specifieke fotoshoot te selecteren. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, newborn fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle newborn fotografen in Den Haag weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Wanneer zet ik mijn newborn op de foto?

In de eerste week of anderhalve week na de geboorte, krult de baby zich nog helemaal op zoals in de baarmoeder. Na de eerste tien dagen neemt dit snel af. Wil je dat graag op de foto laten zetten, zorg dan dat je op tijd een afspraak maakt met een newborn fotograaf Den Haag. Het is mogelijk om van tevoren al een afspraak te maken met de gekozen fotograaf, zodat hij/zij weet wanneer jouw kindje verwacht wordt. De fotograaf neemt alle tijd om prachtige newborn foto's te maken.

10 tips voor jouw newborn shoot in Den Haag

 • Zorg dat er geen ander bezoek aanwezig is, om de rust te bewaren.
 • Is de newborn shoot Den Haag bij jullie thuis? Zorg dat het behaaglijk warm is in de kamer.
 • Kies voor de mooiste foto's een ruimte met veel (natuurlijk) licht.
 • Wil je dat je baby slaapt op de foto's? Was en voed de baby vlak voor de fotoshoot.
 • Plan de shoot ook niet te vroeg in, vanaf vijf dagen is het verstandig om je shoot te houden.
 • Zorg dat de locatie niet helemaal stil is, anders schrikt de baby als er uiteindelijk wel geluid is.
 • Hou het veilig, je baby is erg kwetsbaar en kan niet te veel gevouwen worden.
 • Heb geduld en wees niet bang voor extra voedermomenten of troostsessies.
 • Trek ruim van tevoren de kleding van de baby uit als je foto’s naakt wilt, zo krijg je geen afdrukken op de huid.
 • Ben voorbereid op eventuele ‘ongelukjes’.

Een uitgebreidere versie van deze 10 newborn fotografie tips, kun je hier vinden.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je baby fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook