Pas geboren en al niet meer weg te denken uit je leven. Je baby is zo lief en klein.... Je geniet van de roze wolk. Die kleine handjes en voetjes. Een kus op de wang. Zelfs het geven van een voeding of een moment om de kleine te sussen kunnen prachtige beelden opleveren.

In de eerste fases van het leven gebeurt er zoveel dat je alles wel kunt en wilt vastleggen. Er is niets mooier, puurder, kwetsbaarder en gelukzaliger dan nieuw leven. Mooie foto’s zijn de tastbare herinneringen hieraan. Ze leggen deze mooie tijd vast en laten de tijd even stil lijken te staan. 


Kans op een gratis fotoshoot bij Koterfoto

Je kan je pasgeboren kindje aanmelden voor ‘Welkom in de wereld’. Wekelijks deelt Prenatal de pasgeboren wondertjes op Facebook. Elke maand wordt onder alle inzendingen één fotoshoot bij Koterfoto verloot.

Koterfoto is een ruime fotostudio in Prenatal Hearts Amersfoort. Je kunt er terecht voor allerlei soorten fotoshoots, maar over het algemeen spelen kinderen (op komst) een grote hoofdrol in het werk van de fotografen van Koterfoto.

Wil je ook je pasgeboren kindje in deze prachtige periode vastleggen? Klik dan hier om je kleintje op te geven. Je inzending verschijnt de volgende maandag op de Facebookpagina van Prenatal! Op deze pagina vind je alle welkom in de wereld winnaars van de afgelopen maanden. Mocht jouw kindje de gelukkige winnaar zijn wordt er via e-mail contact met je opgenomen.


Heeft jouw kindje niet gewonnen?

Is jouw kindje niet de gelukkige winnaar? Wachten dan niet te lang met het boeken van een newbornfotograaf! In de eerste week of anderhalve week na de geboorte krullen baby’s zich nog helemaal op zoals in de baarmoeder. Na de eerste tien dagen neemt dit snel af. Wil je dat graag op de foto laten zetten, zorg dan dus dat je optijd een afspraak maakt met een newbornfotograaf!


Nog niet bevallen? Het is mogelijk om van tevoren al een afspraak te maken met de gekozen fotograaf, zodat hij/zij weet wanneer jouw kindje verwacht wordt. De fotograaf neemt alle tijd om prachtige foto's te maken.

Jouw newbornfotograaf boeken via Happix

Ben je op zoek naar een goede newborn fotograaf? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit.

Hoe werkt het? Vul je locatie in en kies newbornfotografie. Happix toont jou elke newborn fotograaf in de omgeving. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs. Lees bijvoorbeeld de blog: 10 tips en newborn shoot ideeën.

Of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, newborn fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Collage van zwangerschaps, newborn en kinderfotografie fotos

Ben je abonnee van de WIJ nieuwsbrief? Dan heb je een speciaal aanbod ontvangen (of je ontvangt deze binnenkort). Vind de zwangerschapsfotograaf, geboortefotograaf, newbornfotograaf of kinderfotograaf die bij jou past & gebruik je persoonlijke code!