Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke baby fotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Baby fotoshoot Rotterdam? Boek vertrouwd bij Happix

De eerste fase van je pasgeboren baby gaat snel voorbij. Deze fase is een perfecte fase om de mooiste baby foto’s vast te leggen. Of het nu in de fotostudio in Rotterdam is of bij je thuis; babyfotografie legt jouw kleintje vast zoals je hem of haar wilt herinneren.

De baby'tjes laten zich natuurlijk nog niet helemaal sturen, maar de fotograaf weet daar wel raad mee. De gespecialiseerde fotograaf neemt de tijd en weet hoe belangrijk het is om geduld te hebben tijdens de fotoshoot en alle tijd te nemen voor jullie baby.

Baby foto gemaakt door fotograaf Joke Troost

Baby foto gemaakt door fotograaf Joke Troost

Foto's van fotograaf Joke Troost

Communiceer jouw wensen naar de fotograaf zodat hij of zij hier rekening mee kan houden. Het gaat er natuurlijk om dat jij blij wordt van mooie baby foto’s!

Even wat meer informatie over het verschil tussen een newborn fotoshoot en een babyshoot: bij newborn fotografie wordt de baby direct na de geboorte of een aantal dagen na de geboorte vastgelegd.

De kans dat de baby dan nog in de foetushouding ligt tijdens de shoot is erg groot. Deze houding is bij baby’s erg schattig en wordt daarom vaak afgebeeld.

Bij baby fotografie gaat het vooral om de baby die al ongeveer 1 jaar oud is. Jullie kleintje heeft dan al meer de oogjes open en het is meer aanwezig in de wereld. Je kan er voor kiezen om foto’s van je baby alleen te maken, maar als je mooie foto’s van jou en je baby wil is dat natuurlijk ook mogelijk.

Baby foto gemaakt door fotograaf Heleen van der Ven

Baby foto gemaakt door fotograaf Heleen van der Ven

Foto's van fotograaf Heleen van der Ven

Er zijn veel leuke ideeën om jouw baby mooi op de foto te laten zetten. Kies ervoor om de fotoshoot in huis te doen of in de studio. Wanneer de babyfotoshoot plaatsvindt in de studio zijn er meerdere mogelijkheden. De fotograaf heeft hier vaak allerlei props liggen en kan in de studio ook veel betekenen qua licht en bewerking.

In overleg met de fotograaf kan alles geregeld worden. Het is mogelijk om ideeën te laten zien of juist iets te bedenken samen met de fotograaf. Als je tijdens de shoot nog inspiratie krijgt, mag dit allemaal besproken worden. Het is immers jouw feestje en de mooiste foto’s kunnen gebruikt worden om bijzondere momenten voor eeuwig te blijven herinneren.

Doe je de fotoshoot baby liever thuis in Rotterdam? Denk dan vast na over een ruimte met genoeg licht en zorg dat het er lekker warm is. Zo valt je baby sneller in slaap en zal hij of zij niet zo snel kou vatten.

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Op zoek naar een baby fotograaf in Rotterdam?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste baby foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties.

Je hebt snel je top drie op een rijtje, door babyfotografie, je plaats en de gewenste fotoshoot in te voeren. Hoe werkt het? Vul Rotterdam in als locatie en selecteer Baby fotoshoot. Happix toont jou elke professionele babyfotograaf in de buurt van Rotterdam. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Je wilt zekerheid over de prijs. Geen verrassingen, onverwachte wendingen en geen onverwachte reiskosten. Hoe vervelend is het om achteraf ineens geconfronteerd te worden met een ander tarief dan dat vooraf was afgesproken? Daarom zijn alle prijzen op Happix all-in, dus ook de reiskosten.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod babyfotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Lees bijvoorbeeld ook de blog: Leg jouw kleine wondertje vast met een mooie baby foto!.

Baby foto gemaakt door fotograaf Martine van den Heuvel

Baby foto gemaakt door fotograaf Martine van den Heuvel

Foto's van fotograaf Martine van den Heuvel

5 tips voor een leuke foto van je baby

  • Gebruik props, kleertjes, mandjes, dekentjes, knuffels, bloemen of mutsjes... Newborn fotografie props geven je foto's die persoonlijke touch.
  • Zorg ervoor dat je baby genoeg heeft gegeten en dat hij of zij een schone luier aan heeft.
  • Let er ook op dat je voldoende, mooi natuurlijk (zacht) licht hebt tijdens de baby shoot.
  • Als je gaat voor een baby fotoshoot zonder kleertjes, let er dan extra goed op dat het lekker warm is voor je kleintje (zo'n 25 graden).
  • Neem de tijd! Een uurtje is zo voorbij. Boek daarom een newborn baby shoot van ten minste 2 tot 3 uur.

Ben je abonnee van de WIJ nieuwsbrief? Dan heb je een speciaal aanbod ontvangen (of je ontvangt deze binnenkort). Vind de zwangerschapsfotograaf, geboortefotograaf, newbornfotograaf of kinderfotograaf die bij jou past & gebruik je persoonlijke code!

Collage van zwangerschaps, newborn en kinderfotografie fotos

Veelgestelde vragen over baby fotografie in Rotterdam

Wat kost een baby fotoshoot in Rotterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een baby fotoshoot in Rotterdam zijn gemiddeld €175,-. Wil je alleen foto's van je kindje? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €125,-. Wil je juist foto's van je kindje, met jou, en met je gezin? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een babyfoto in Rotterdam laten maken?

De eerste fase van je pasgeboren baby gaat zo snel voorbij. Dit is hét moment om de mooiste baby foto’s vast te leggen. Of het nu in de fotostudio is of bij je thuis; babyfotografie legt jouw kleintje vast zoals je hem of haar wilt herinneren.

Wie is de beste babyfotograaf in Rotterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van baby fotografen in Rotterdam. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type babyfoto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je baby fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook