Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een baby fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over je baby fotoshoot

De eerste fase van je pasgeboren baby gaat snel voorbij. Deze fase is een perfecte fase om de mooiste foto’s vast te leggen. Of het nu in de fotostudio is of bij je thuis; babyfotografie legt jouw kleintje vast zoals je hem of haar wilt herinneren. 

De baby'tjes laten zich natuurlijk nog niet helemaal sturen, maar de fotograaf weet daar wel raad mee. De gespecialiseerde fotograaf neemt de tijd en weet hoe belangrijk het is om geduld te hebben tijdens de fotoshoot en alle tijd te nemen voor jullie baby.

Communiceer jouw wensen naar de fotograaf zodat hij of zij hier rekening mee kan houden. Het gaat er natuurlijk om dat jij blij wordt van mooie foto's!

Ben je op zoek naar een professionele baby fotograaf? Op Happix vind je het grootste aanbod baby fotografen die jou willen helpen met het maken van foto’s van je baby. De fotografen worden overzichtelijk naast elkaar gezet op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Op deze manier wordt vergelijken erg gemakkelijk! Dus wat je wensen ook zijn, bij Happix vind je altijd de fotograaf die het beste bij jou past!

Even wat meer informatie over het verschil tussen een newborn fotoshoot en een baby fotoshoot: bij newborn fotografie wordt de baby direct na de geboorte of een aantal dagen na de geboorte vastgelegd. De kans dat de baby dan nog in de foetushouding ligt tijdens de shoot is erg groot. Deze houding is bij baby’s erg schattig en wordt daarom vaak afgebeeld.

Bij baby fotografie gaat het vooral om de baby die al ongeveer 1 jaar oud is. Jullie kleintje heeft dan al meer de oogjes open en het is meer aanwezig in de wereld. Je kan er voor kiezen om foto’s van je baby alleen te maken, maar als je mooie foto’s van jou en je baby wil is dat natuurlijk ook mogelijk.

Heb je zelf leuke ideeën over wat voor soort fotoshoot je wil. In overleg met de fotograaf kan alles geregeld worden. Het is mogelijk om ideeën te laten zien of juist iets te bedenken samen met de fotograaf. Als je tijdens de shoot nog inspiratie krijgt, mag dit allemaal besproken worden. Het is immers jouw feestje en de mooiste foto’s kunnen gebruikt worden om bijzondere momenten voor eeuwig te blijven herinneren.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom een fotoshoot van je baby via Happix

Je wilt zekerheid over de prijs. Geen verrassingen, onverwachte wendingen en geen onverwachte reiskosten. Hoe vervelend is het om achteraf ineens geconfronteerd te worden met een ander tarief dan dat vooraf was afgesproken? Daarom zijn alle prijzen op Happix all-in, dus ook de reiskosten. Is de locatie voor de fotoshoot niet om de hoek en moet de fotograaf reizen? Bij Happix geldt de afspraak dat er nooit reiskosten worden berekend binnen jouw regio (25 KM).

Komt de fotograaf van ver? Dan staan deze extra kosten duidelijk vermeld in de totaalprijs. Zo heb je altijd en zonder omwegen het tarief helder en weet je van te voren precies wat je gaat betalen voor jouw professionele fotograaf. Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Er zijn veel leuke ideeën om jouw baby mooi op de foto te laten zetten. Kies ervoor om de fotoshoot in huis te doen of in de studio. Wanneer de fotoshoot van je baby plaatsvindt in de studio zijn er meerdere mogelijkheden. De fotograaf heeft hier vaak allerlei props liggen en kan in de studio ook veel betekenen qua licht en bewerking.

Doe je de baby fotoshoot liever thuis? Denk dan vast na over een ruimte met genoeg licht en zorg dat het er lekker warm is. Zo valt je baby sneller in slaap en zal hij of zij niet zo snel kou vatten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een baby fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen