Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke loveshoot fotograaf fotograaf in Amsterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Loveshoot Amsterdam? Vergelijk hier alle fotografen

Jij en je geliefde door een fotograaf vereeuwigd, dat is een loveshoot. Samen beleef je een romantische middag met zijn tweeën én met een fotograaf die dit moment vastlegt. Tijdens een loveshoot wordt er gebruik gemaakt van niets meer dan de dynamiek die jullie als koppel hebben.

Een loveshoot wordt ook wel een pre-wedding shoot of liefdes fotoshoot genoemd. Dit houdt niet in dat je per sé verloofd moet zijn voor deze shoot. De naam pre-wedding dekt dan ook de lading niet helemaal. Het gaan om jullie en de liefde die jullie delen. Er zijn voldoende redenen te bedenken om jullie liefde vast te laten leggen.

De fotoshoot liefde kan worden gehouden in een studio, maar de voorkeur gaat regelmatig uit naar ontelbaar verschillende locaties. Denk hierbij aan het strand, het bos een meertje, thuis, de locatie waarop jullie elkaar hebben ontmoet of juist in de stad voor een prachtig gebouw.

Een liefdes shoot heeft meerdere doelen. Ga je bijvoorbeeld trouwen, maar voel je je niet snel op je gemak voor de camera? Dan is een loveshoot een perfecte gelegenheid om goed te oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je wel en niet wilt op je bruidsfoto’s. Een voordeel van een loveshoot voor een bruiloft, is dat je de foto’s kunt gebruiken voor bijvoorbeeld op de uitnodigingen.

Om het gevoel van de relatie van het stel te evenaren op de foto's, worden er van te voren duidelijke afspraken gemaakt over de sfeer en de emotie van de foto's. Je legt als koppel niet alleen je relatie vast maar ook het warme gevoel van verliefdheid. Er kan ervoor gekozen worden om een lekker speelse shoot te doen of juist een hele lieve en romantische shoot. Hoe zijn jullie als stel en wat willen jullie doen met het resultaat?

Heb je geen inspiratie voor je loveshoot in Amsterdam? Kijk dan naar verschillende thema's die jullie aanspreken of ga in gesprek met de fotograaf. Je kunt alle kanten op gaan met zo'n shoot. Maak het persoonlijk, niemand heeft een relatie zoals jullie die hebben, maak daar gebruik van.

Meest gekozen fotografen in Amsterdam

Op zoek naar een loveshoot in Amsterdam?

Liefde is iets moois. Laat daarom jezelf vastleggen met je partner, zodat je het moment nooit zult vergeten. Of doe dit voor je huwelijksjubileum of .. gewoon omdat het kan! Er hoeft geen reden te zijn om je liefde vast te leggen op camera.

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste love plaatjes garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties.

Hoe werkt het? Vul Amsterdam in als locatie in en selecteer Loveshoot. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt van Amsterdam die jouw love fotoshoot kan fotograferen. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Tips voor mooie liefdesplaatjes

  • Ga voor een thema dat goed aansluit bij je relatie. Zo maak je de shoot persoonlijk voor jullie.
  • Ga voor leuke accessoires en attributen. Waar heb je elkaar ontmoet? Wat staat centraal in jullie relatie?
  • Wat wil je uitstralen in de foto’s? Ga je voor een romantische look met pastelkleuren of juist stoer?
  • Stem je kleding op elkaar af, maar pak wel iets waar jij je comfortabel in voelt.
  • Heb je een bepaalde locatie die speciaal voor jullie is of ga je liever voor een shoot in de studio?

Alle loveshoot fotografen in Amsterdam kennen echter nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Een loveshoot wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Veelgestelde vragen over loveshoots in Amsterdam?

Wat kost een loveshoot in Amsterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een loveshoot in Amsterdam zijn gemiddeld €225,-. Wil je een gewoon fotoshoot samen in 1 setting op 1 locatie? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €175,-. Wil je juist een fotoshoot samen in 3 settings op 3 locaties? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een loveshootfoto in Amsterdam laten maken?

Een loveshoot heeft meerdere doelen. Ga je bijvoorbeeld trouwen, maar voel je je niet snel op je gemak voor de camera? Dan is een loveshoot een perfecte gelegenheid om goed te oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je wel en niet wilt op je bruidsfoto’s.

Hoe werkt een loveshoot in Amsterdam?

De fotoshoot kan worden gehouden in een studio, maar de voorkeur gaat regelmatig uit naar ontelbaar verschillende locaties in Amsterdam. Denk hierbij aan het strand, het bos een meertje, thuis of de locatie waarop jullie elkaar hebben ontmoet.

Wie is de beste loveshoot fotograaf in Amsterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van loveshoot fotografen in Amsterdam. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type koppelfoto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je loveshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook