Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke vriendinnen fotograaf fotograaf in Amsterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Vriendinnen fotoshoot Amsterdam? Vergelijk hier alle vriendinnen fotografen

Waar hecht je de meeste waarde aan bij een fotoshoot met vriendinnen? Hoe wil je jullie vriendschap het liefst vereeuwigen? Spontaniteit en gezelligheid maken een vriendinnen fotoshoot een fantastische ervaring. Een leuk dagje uit in Amsterdam met de hele groep waar je mooie herinneringen aan overhoudt.

Een vriendinnen fotoshoot is, zoals de naam aan suggereert, een fotoshoot die je samen met je vriendinnen doet. Je kunt ervoor kiezen om alleen met je beste vriendin op de foto te gaan, of juist met de hele vriendinnengroep!

Of je nu jarig bent, gaat trouwen, een vriendin verrast of gewoon een leuke middag wilt hebben met je vriendinnen: spontaniteit en gezelligheid zijn de drijfveer van de fotograaf om jullie op een super leuke manier vast te leggen.

Heb je nog nooit een fotoshoot gedaan met je beste vriendinnen en vind je het spannend? Probeer dan juist niet aan de camera te denken. Wanneer jullie tijdens de fotoshoot lachen en genieten, kan de fotograaf daar perfect gebruik van maken.

Dan merk je vanzelf dat jullie helemaal loskomt en dat een vriendinnen fotoshoot een geweldige ervaring is. De fotograaf helpt hier ook regelmatig aan mee. Jullie krijgen dan korte vragen of kleine opdrachtjes die jullie op gang kunnen helpen.

Het verschilt natuurlijk per persoon hoe je je voelt wanneer er een camera op je gericht is. Maak je dus vooral niet druk wanneer een aantal van je andere vriendinnen zich sneller comfortabeler voelen. Leuke foto’s, mooie foto’s en spontane foto’s zijn het beste wanneer jullie je allemaal op je gemak voelen!

Vaak kun je bij vriendinnenshoots zelfs kiezen voor een visagist die jullie make-up doet bij de shoot. Wat is er nu leuker dan van tevoren mooi opgemaakt te worden in de stijl die bij jullie shoot past? Jullie stralen en de vriendinnen foto’s stralen!

Meest gekozen fotografen in Amsterdam

Op zoek naar een fotoshoot met vriendinnen in Amsterdam?

Wil je leuke foto's met vriendinnen maken in Amsterdam? Happix heeft het grootste aanbod van fotografen die vriendinnen shoots doen. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Niet alleen garanderen wij jou een fotoshoot, maar ook een goede shoot. Zo hebben wij negen garanties opgesteld.

Het kiezen van de fotograaf die bij jou past kan nogal lastig zijn met al die keuze, daarom hebben wij de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Stel jouw instellingen in en maak het kiezen echt gemakkelijk!

Laat je ook is inspireren door onze blogs of zoek extra informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een vriendinnen fotoshoot!

5 tips voor je fotoshoot met vriendinnen

Er zijn meerdere manieren om een fotoshoot met 2 vriendinnen in te steken. Je kunt er bijvoorbeeld een geheel dagje weg van maken en daar een reportage van maken, je kunt de studio in (kan elk moment in het jaar) of juist lekker naar buiten en jullie favoriete plekjes opzoeken. Eén ding is zeker: je dag wordt een stuk gezelliger met mooie foto’s als eindresultaat. Hier vind je tips om jouw fotoshoot met vriendinnen te laten slagen!

  • Bedenk van tevoren of je een thema wilt doorvoeren in de foto's, dit kan erg leuk zijn.
  • Stem je kleding op elkaar af, ga niet voor drukke printjes. Basic kleding komt vaak mooier uit.
  • Bedenk of jullie zelf jullie haar en make-up willen doen of dit laten doen door een kapper/visagist.
  • Willen jullie de fotoshoot buiten, op locatie of in een fotostudio doen?
  • Regel leuke attributen die voor jullie vriendschap staan

Veelgestelde vragen over vriendinnen fotoshoots in Amsterdam

Wat kost een vriendinnen fotoshoot in Amsterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een vriendinnen fotoshoot in Amsterdam zijn gemiddeld €175,-. Wil je alleen een fotoshoot voor 2 of 3 personen? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €125,-. Wil je juist met meer dan 7 personen op de foto? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een vriendinnenfoto in Amsterdam laten maken?

Of je nu jarig bent, gaat trouwen, een vriendin verrast of gewoon een leuke middag wilt hebben. Spontaniteit en gezelligheid maken een vriendinnen fotoshoot een fantastische ervaring. Een leuk dagje uit in Amsterdam met de hele groep waar je mooie herinneringen aan overhoudt.

Wie is de beste vriendinnenfotograaf in Amsterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van vriendinnenfotografen in Amsterdam. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type vriendinnenfoto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je vriendinnen fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook