Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf
past bij jou?

 • Vind de beste professionele fotograaf

 • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

 • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

 • Andere klanten geven ons een 9.4

Happix? Vergelijk hier alle professionele fotografen

Happix is de online marktplaats voor het vergelijken van fotografen en het boeken van fotoshoots. Inmiddels zijn 1225+ fotografen aangesloten en heeft Happix landelijke dekking met 32 verschillende soorten fotografie.

We hebben maar één doel: mensen (jou!) blij maken met mooie foto’s. We hebben verstand van fotoshoots en kennen de fotografie markt. We willen altijd de beste fotografie ervaring leveren. One-stop-shopping. Van het zoeken en vinden van je fotograaf tot de vergroting aan de muur. Met een betere klantenservice dan er ooit is geweest in de fotografie. We willen jou een wow-gevoel geven!

Meest gekozen fotografen

Happix voor fotografen

Voor freelancers is het niet altijd gemakkelijk om werk te vinden. Het kost veel tijd en energie om aan fotografie opdrachten te komen. Daarnaast moeten ze een eigen website maken, bijhouden en optimaliseren voor Google.

Sales en marketing is daarmee vaak een inefficiënte bezigheid die veel tijd vergt. Er blijft nog maar weinig tijd over voor hetgeen dat fotografen echt leuk vinden om te doen. Fotografie! Happix wil ze daarom zoveel mogelijk ontzorgen.

Zo hebben we het commerciële proces en de workflow 100% geautomatiseerd. Fotografen op Happix zijn 24/7 te boeken en wij zorgen voor de administratieve en financiële ontzorging. Met een gratis account hebben ze direct een landelijk bereik en meer opdrachten voor een betere prijs.

Ben jij een freelance fotograaf? Loop vanaf nu geen omzet en foto opdrachten meer mis! Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen in Nederland en Vlaanderen. Al 1225+ collega’s gingen je voor. Lees hier alle voordelen van jouw gratis proefaccount.

Happix voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers willen het liefst hun fotograaf kiezen op basis van zoveel mogelijk informatie. Zeker als je een professionele fotoshoot wilt. Fotografen en hun tarieven zijn echter niet makkelijk te vergelijken en er is geen eenduidige kwaliteitsnorm. Oftewel, er is heel veel aanbod zonder enig overzicht.

Zoek in Google bijvoorbeeld op "fotograaf Den Bosch". Op de eerste twee pagina’s vind je zeker 10 fotografen die hun website redelijk op orde hebben en gevonden worden door Google. Terwijl er in Den Bosch nog 50 anderen zijn, die ook heel mooi werk maken. Dat is zonde!

Wanneer je de portfolio’s, tarieven, ervaring en beschikbaarheid van die 10 fotografen probeert te vinden of te vergelijken is dat onmogelijk. Deze gegevens zijn niet te vinden en dus ga je mailen of bellen.

Freelancers hebben naast fotograferen echter nog veel andere dingen te doen. Ze zijn meestal niet in de gelegenheid om je vraag direct te beantwoorden. Daarnaast zijn er achteraf vaak onverwachte kosten. Happix biedt voor deze problemen dé oplossing.

 • Alle fotografen staan overzichtelijk bij elkaar 
 • Vergelijken op stijl, prijs, plaats, reviews
 • Bereikbare klantenservice
 • Kwaliteitscheck en garantie
 • Altijd een fotograaf beschikbaar
 • Vast all-in tarief vooraf
 • Een fotograaf boek je eenvoudig online

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familie fotoshoot of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul een locatie in en kies een soort fotografie op onze website. Bijvoorbeeld Breda en Baby fotografie. Happix toont je elke professionele fotograaf in de omgeving van Breda die baby fotografie doet.

Je kan de fotografen vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl en levertijd. Je kan de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo maken we de markt transparant en overzichtelijk!

De fotograaf keuze wordt vaak bepaald door de persoonlijkheid van de fotograaf, zeker als het om emotionele momenten gaat. Fotografie gaat ook niet over de techniek maar over het vastleggen van emotie. Met hun persoonlijke pagina geven fotografen je daarom een uitgebreide indruk van wie ze zijn. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Alle soorten fotografie

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots