Op zoek naar leuke cadeau ideeën? Wil je een foto cadeau geven? Foto's helpen ons om speciale momenten en belangrijke gebeurtenissen in ons leven vast te leggen. Ze zijn een geweldige manier om je dierbaren te verrassen en een blijvende herinnering te geven.

Een origineel foto cadeau

Een leuke foto cadeau vinden kan soms een uitdaging zijn. Maar geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je: het Fotoshoot kado. Deze unieke cadeaubon biedt de mogelijkheid om prachtige herinneringen vast te leggen en te delen.

Wat zijn de voordelen? Hoe maak je de bon? Hoe kan je ontvanger de bon verzilveren? In deze blog lees je alles over het Fotoshoot kado, waarom het een geweldig foto cadeau idee is en hoe je het kunt geven!

Collage van particuliere soorten fotografie en de Fotoshoot kadobon

Waarom professionele foto's?

Er worden tegenwoordig zoveel foto's gemaakt. Iedereen heeft een camera in zijn of haar broekzak en de kwaliteit daarvan wordt steeds beter. Professionele foto's hebben echter nog talloze voordelen en het zal nog lang duren voordat dit minder wordt.

Professionele fotografen hebben de kennis, ervaring en vaardigheden om hoogwaardige foto's te maken. Ze begrijpen belichting, compositie, kleuren en andere technische aspecten die bijdragen aan het creëren van prachtige beelden. Het resultaat zijn foto's van superieure kwaliteit die de aandacht trekken en indruk maken.

Professionele foto's hebben het vermogen om emoties op te roepen en verhalen te vertellen. Ze leggen momenten van vreugde, liefde, opwinding of nostalgie vast. Kwalitatieve foto's kunnen een blijvende indruk achterlaten en herinneringen levend houden.

Voor bedrijven zijn goede foto's een waardevol hulpmiddel bij marketing activiteiten. Ze kunnen worden gebruikt op websites, sociale media, drukwerk, brochures en andere marketing materialen. Goede foto's trekken de aandacht van potentiële klanten en helpen bij het creëren van een positieve merkbeleving.

Voordelen van het Fotoshoot kado

Lees hier de 7 redenen om jouw foto cadeaubon te maken:

Een unieke ervaring
Een fotoshoot is een ervaring op zich. Het biedt de ontvanger de mogelijkheid om zich even een echte ster te voelen. Je zet iemand even in de spotlight en laat iemand voor de camera stralen. Heeft de gelukkige geen ervaring voor de lens? Alle fotografen zij ervaren en professioneel. Ze zorgen er altijd voor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zo wordt iedereen als nog stralend in beeld gebracht.

Bepaal zelf de waarde
Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon. Of je nu een kleine verrassing wilt geven of juist uitpakt met een volledige fotoshoot. De keuze is volledig aan jou. Zo heb je altijd een passend cadeau voor de gelegenheid.

Schrijf een persoonlijke tekst
Een leuke tekst toevoegen aan een cadeaubon voegt een extra vleugje betekenis en warmte toe aan het geschenk. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je de bon kunt personaliseren. Het toont aan dat je niet alleen een cadeau geeft, maar ook je oprechte gevoelens en goede wensen deelt met de ontvanger. Het maakt het cadeau extra speciaal en laat de ontvanger zich bijzonder voelen.

Een origineel cadeau
Geef iets unieks en persoonlijks in plaats van een sierraad, gadget, sportartikel of bier- of wijnpakket. Het Fotoshoot kado is het perfecte cadeau als je iets origineels zoekt. En al helemaal als je een leuke persoonlijke tekst hebt geschreven. Ook ideaal voor de mensen die geen wensen hebben (of alles al hebben). Het is natuurlijk nooit erg leuk om geld te geven.

Direct in je mailbox
Je ontvangt de bon direct in je mailbox, waardoor je het cadeau direct kunt geven. Geen gedoe met lange levertijden of fysieke cadeaubonnen die verloren kunnen raken. Met onze digitale cadeaubon ben je verzekerd van een snelle en veilige levering. Perfect voor iemand die snel een cadeau wilt.

32 soorten fotografie en 1275+ professionele fotografen
De bon is geschikt voor elke gelegenheid. Met 32 verschillende soorten fotografie en 1275+ professionele fotografen, is er altijd voldoende keuze voor de gelukkige. Of het nu gaat om een gezinsfotoshoot, klassiek portret, newbornshoot of romantische fotoshoot met je partner. Er is voor ieder wat wils.

Bestel in 1 keer meerdere cadeaubonnen
Je kan zelf het aantal bonnen bepalen. Bijzonder handig voor bedrijven die bijvoorbeeld iets origineels willen geven met kerst in plaats van een kerstpakket. Bestel het aantal cadeaubonnen dat je nodig hebt, verpak ze leuk en je bent klaar!

Collage van particuliere soorten fotografie en de Fotoshoot kadobon

Hoe maak je jouw Fotoshoot kado

Je foto cadeaubon maken gaat eenvoudig en snel. Je kunt dit gemakkelijk in enkele klikken online doen via de Fotoshoot kado pagina. Voeg een persoonlijke boodschap of felicitatie toe en selecteer het gewenste bedrag. Je ontvangt de cadeaubon direct digitaal in je mailbox.

Wil je het geven van het Fotoshoot kado extra leuk maken? Stop de cadeaubon in een mooie geschenkverpakking. Je kunt de cadeaubon bijvoorbeeld verpakken in een fotolijstje, plastificeren of samen inpakken met wat kleine cadeautjes.

Dus, waar wacht je nog op? Op zoek naar een leuk foto cadeau voor opa en oma? Zoek je een cadeau voor vaderdag? Alle vaders maak je blij met dit originele vaderdag cadeau. Geef jouw opa, jouw moeder of jouw vader een nieuwe favoriete foto met onze foto cadeaubon.  Bestel nu jouw foto cadeau en ontvang de bon direct in je mailbox!

Jouw cadeaubon gebruiken voor een fotoshoot

Heb je een Fotoshoot kado ontvangen? Gefeliciteerd! Je staat in je leven nou eenmaal niet zo vaak voor de lens van een professionele fotograaf. Je kan zelf bepalen wanneer je de fotoshoot wil doen. Dit zorgt ervoor dat het altijd op een goed moment kan gebeuren.

Ga naar de zoekpagina om alle fotografen te vergelijken. Vul een locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring en persoonlijke teksten.

Je code is vanaf de verkoopdatum 3 jaar te verzilveren op Happix. Verzilveren gaat eenvoudig via de website door bij de betaling jouw unieke code in te voeren.

Je kunt terecht bij iedere fotograaf die bij Happix is aangesloten. Kies je voor een fotograaf die nog niet bij Happix is aangesloten? Geen probleem! Laat het die fotograaf even weten, want iedere professionele fotograaf kan een gratis account aanmaken en vervolgens jouw Fotoshoot kado direct accepteren.