Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over Fotograaf

Ben jij hevig op zoek naar de de beste fotograaf voor jouw shoot en gaat het niet gemakkelijk af? Dat kan kloppen. Er zijn nu eenmaal veel fotografen actief die jou een fotoshoot kunnen bieden. De kunst is om een fotograaf te vinden die helemaal past bij de shoot die jij in gedachten hebt. Of dit nu gaat om dierenfotografie, portretfoto's of een newborn shoot, bij ons kun je altijd jouw fotograaf vinden. Fotografen vanuit heel Nederland zijn aangesloten bij Happix, waardoor jij meer keuze hebt. Nu kunnen wij ons voorstellen dat kiezen alsnog moeilijk wordt gemaakt, want er zijn zo veel verschillende fotografen waar jij uit kunt kiezen! Om deze reden hebben wij de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Je kunt alle fotografen vergelijken op basis van de regio waarin ze werkzaam zijn, de drijfveren, het eerdere werk en het tarief dat ze rekenen.

Hieronder zie je een greep uit de fotografen die aangesloten zijn bij Happix. Het aanbod is groot, er zijn veel specifieke categorieën en contact met de fotograaf loopt via een eenvoudig berichtensysteem. De paketten van de fotograaf zijn all-in, hier komen dus geen andere kosten bovenop. Er worden geen reserverings- of reiskosten gerekend. Op het moment dat jij dan de perfecte fotograaf hebt gevonden en deze heeft de fotoshoot aanvraag geaccepteerd, ontvang jij een bevestiginsmail met betaallink. De betaling is veilig, gemakkelijk en gaat via de erkende betaalmethoden. Zie hieronder welke fotograaf het beste bij jou en jouw wensen past!

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je fotograaf via Happix?

Fotografie is emotie. Dit is iets wat wij graag verkondigen. Elke foto die gemaakt wordt tegenwoordig straalt emotie uit. Nu is het de kunst om de fotograaf te vinden die deze emotie kan oproepen bij jou. Of het nu om productfotografie gaat of een mooie profielfoto, het is belangrijk dat de juiste toon wordt gezet. Is er een bepaalde stijl die jij mooi vindt? Hou jij van een specifieke kleurencomposities of juist op zoek naar hele kunstige foto's? Dit alles is bespreekbaar met de fotograaf in kwestie, want het gaat erom dat jij uiteindelijk blij bent met mooie foto's. Bekijk het portfolio van de fotograaf met grote zorg, hier kun je namelijk al veel informatie uithalen met betrekking tot licht, kleuren en stijl.

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om degelijke foto's te maken met camera's en smartphones. Wat is dan de toegevoegde waarde van een professioneel fotograaf? Deze vraag is simpel te beantwoorden, dit zit namelijk in zijn/haar kennis, kunde en apparatuur. Je kunt een professioneel fotograaf zien als een kunstenaar van het licht en emotie, zij kunnen zorgen dat jij het beste tot je recht komt, welke fotoshoot jij ook kiest. Dit gaat om de poses, de belichting, apparatuur tot de nabewerking. Deze foto's zullen foto's zijn waar jij nog lang met plezier op zult terugkijken. Kies voor een ervaren fotograaf op het moment dat jij foto's wil van bijzondere momenten en ga dat niet zelf doen.

Hieronder een greep uit de types fotografie die wij bieden:

- Zwangerschapsfotoshoot
- Newborn fotografie
- Trouwfotograaf
- Boudoir en Lingerie
- Dierenfotografie
- Food fotografie

Heb je een positieve ervaring aan de fotoshoot overgehouden? Wil je deze graag delen met anderen? Na elke fotoshoot krijg je de mogelijkheid om zowel de shoot als de fotograaf te beoordelen. Zo helpen wij elkaar! De cijfers/reviews komen naast de naam van de fotograaf te staan. Dit is zowel nuttig voor de fotograaf en voor andere geïnteresseerden. Ben je niet tevreden over je shoot en de manier hoe dit is gegaan? Stuur ons een bericht, zodat wij kunnen helpen. Wij willen dat jij 100% tevreden bent, met minder dan dat nemen wij geen genoegen.

Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf

Alle soorten fotografie

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen