Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf? Vergelijk hier alle fotografen

Fotograaf gezocht? Happix is de online marktplaats voor het vergelijken van fotografen en het boeken van fotoshoots. Inmiddels zijn 1225+ fotografen aangesloten en heeft Happix landelijke dekking met 32 verschillende soorten fotografie.

We hebben maar één doel: mensen (jou!) blij maken met mooie foto’s. We hebben verstand van fotoshoots en kennen de fotografie markt. We willen altijd de beste fotografie ervaring leveren. One-stop-shopping. Van het zoeken en vinden van je fotograaf op locatie, tot de vergroting aan de muur. Met een betere klantenservice dan er ooit is geweest in de fotografie. We willen jou een wow-gevoel geven!

Ben jij hevig op zoek naar een Nederlandse fotograaf voor jouw shoot en gaat het niet gemakkelijk af? Dat kan kloppen. Er zijn nu eenmaal veel fotografen actief die jou een fotoshoot kunnen bieden. De kunst is om een fotograaf in Nederland te vinden die helemaal past bij de shoot die jij in gedachten hebt.

Professionals vanuit heel Nederland zijn aangesloten bij Happix. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. Hoe werkt het? Vul de locatie hierboven in en selecteer je soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

De pakketten van de fotograaf zijn all-in, hier komen dus geen andere kosten bovenop. Er worden geen extra reserverings-, reis- of parkeerkosten gerekend. De betaling is veilig, gemakkelijk en gaat via de erkende betaalmethoden.

Heb je een positieve ervaring aan de fotoshoot overgehouden? Wil je deze graag delen met anderen die een fotograaf zoeken? Na elke fotoshoot krijg je de mogelijkheid om de hele ervaring te beoordelen. De cijfers/reviews komen naast zij of haar te staan. Dit is zowel nuttig voor de freelance fotograaf en voor andere geïnteresseerden.

Ben je niet tevreden over je shoot en de manier hoe dit is gegaan? Stuur ons een bericht, zodat wij kunnen helpen. Wij willen dat jij 100% tevreden bent, met minder dan dat nemen wij geen genoegen.

Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor een professionele fotograaf

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om degelijke foto's te maken met camera's en smartphones. Wat is dan de toegevoegde waarde van een professioneel fotograaf? Deze vraag is simpel te beantwoorden, dit zit namelijk in zijn/haar kennis, kunde en apparatuur.

Je kunt een goede fotograaf zien als een kunstenaar van het licht en emotie, zij kunnen zorgen dat jij het beste tot je recht komt, welke fotoshoot jij ook kiest. Dit gaat om de poses, de belichting, apparatuur tot de nabewerking. Deze foto's zullen foto's zijn waar jij nog lang met plezier op zult terugkijken.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt. Ze weten precies hoe ze jou, je familie of een groep moeten aansturen om tot een mooie plaat te komen.

Elke foto die gemaakt wordt tegenwoordig straalt emotie uit. Het is de kunst van een professional om de foto's deze emotie bij je op te laten roepen. Of het nu om productfotografie gaat of een mooie profielfoto, het is belangrijk dat de juiste toon wordt gezet.

Is er een bepaalde stijl die jij mooi vindt? Hou jij van een specifieke kleurencomposities of juist op zoek naar hele kunstige foto's? Dit alles is bespreekbaar met je fotograaf. Het gaat erom dat jij uiteindelijk blij bent met je foto's. Bekijk het portfolio met grote zorg. Hier kun je namelijk al veel informatie uithalen met betrekking tot licht, kleuren en stijl.

Dus wil je een fotograaf inhuren? Kies hierboven een locatie en je soort fotografie en bekijk alle professionals voor jouw fotoshoot!

Alle soorten fotografie

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots