Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke zwangerschaps fotograaf fotograaf in Utrecht
past bij jou?

 • Vind de beste professionele fotograaf

 • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

 • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

 • Andere klanten geven ons een 9.4

Zwangerschapsshoot Utrecht? Vergelijk hier alle zwangerschapsfotografen

Zwanger zijn is een prachtige moment van het begin van een nieuw leven. Je baart een kindje, een nieuw lid van de familie. Een zwangerschap lijkt voorbij te vliegen en voor je het weet heb je een kleintje in je armen.

Als jij je in deze bijzondere fase van je leven bevindt vliegen de dagen voorbij zonder dat jij het doorhebt. Als je een blijvende herinnering wil overhouden aan die prachtige tijd, dan is een fotoshoot met een professional zeer aan te raden. 

Professionele zwangerschapsfotografen weten precies wat nodig is om jou te laten schitteren met je buik! Dit kan ook eventueel met een partner en eerdere kinderen. De mooiste tijd om je zwangerschap vast te laten leggen is tussen de 32 en de 36 weken. Dan is je buik mooi rond en ben sta je nog niet op het punt om te bevallen. 

Je hebt de kans dat je eerder gaat bevallen dan de uitgerekende 40 weken, wanneer je zwanger bent van een tweeling of een drieling. Wanneer je de fotoshoot dan ook eerder plant, zo rond de 28 weken, dan is je buik al wel mooi rond en loop je minder risico dat je te laat bent.

Meest gekozen fotografen in Utrecht

Een zwangerschapsshoot in Utrecht houden

De Utrechtse straten, gebouwen en pleinen doen het vrijwel altijd goed op beeld. Met daarbij de ontelbare grachtjes en de vele bijbehorende bruggen vind je altijd wel een locatie waar je een mooie foto kan maken!

Naast het uitgebreide grachten netwerk staat de Nederlandse hoofdstad ook om het artistieke erfgoed en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst.

Utrecht heeft een rijke geschiedenis vol vrijdenkers, kunstenaars en mensen van heinde en verre. In Utrecht kun je altijd zijn en denken wat je wil. De diversiteit van de stad zorgt ervoor dat mensen erg open-minded zijn.

Het is geen stad die bekend staat om haar hoogbouw. Toch zijn er aardig wat bijzondere torens in Utrecht. Beklim de historische en moderne torens zoals de Ransdorpertoren, Blue Utrecht, A’dam lookout en de Marathontoren. Vanaf hier kan je gegarandeerd mooie plaatjes schieten.

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken voor de zwangerschapsshoot Utrecht. Vraag het maar eens na bij een zwangerschapsfotograaf Utrecht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Utrecht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

10 tips voor jouw zwangerschapsshoot

 • Plan de zwangerschapsshoot Utrecht in week 32 tot 36. Dan is je buik mooi rond en bol en zakt het niet in.
 • Handen komen vaak in beeld, vooral als je jouw buik vasthoudt. Smeer van tevoren je handen in en verzorg je nagels.
 • Trek vooraf aan de shoot losse kleding aan, zodat je geen strepen in de huid ziet.
 • Boek de zwangerschapsfotografie vroeg in, zodat je zekerheid hebt over de beschikbaarheid van de fotograaf.
 • Betrek je gezin bij de zwangerschapsfotografie, dit levert intieme beelden op waar je naar kan blijven kijken.
 • Neem verschillende attributen mee, zoals een knuffel of dierbare sieraden.
 • Er zijn verschillende locaties waar jij je shoot kunt houden. Studio, binnen of buitenshuis?
 • Bedenk goed wat voor kleding je aan wilt, maar hou de focus op de buik.
 • Wij kunnen ons voorstellen dat je graag make-up draagt, zorg dat het zacht van kleur is en licht is aangebracht.

Waarom je zwangerschapsfotograaf in Utrecht kiezen via Happix?

Zwangerschapsshoot Utrecht? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Hoe werkt het? Vul Utrecht in als locatie en kies zwangerschapsfotografie. Happix toont jou elke fotograaf in de omgeving Utrecht. Zwangerschapsfotografen Utrecht kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle zwangerschapsfotografen Utrecht weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een prachtige en spontane foto wordt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je zwangerschaps shoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook