Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je trouwfotograaf fotograaf in Utrecht
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Bruiloft fotograaf Utrecht? Vergelijk hier alle bruidsfotografen

Het is de mooiste dag van je leven. Je gaat trouwen met de man van je dromen en je hebt nog nooit zoveel tegelijk gevoeld. Van liefde tot zenuwen en van stress tot onzekerheid tot geluk. Alle gevoelens die je hebt, gieren door je lijf.

Op jullie bijzonder dag zijn jullie veel te druk met genieten. De dag lijkt soms in een roes van mooie momenten voorbij te vliegen. Jullie bruiloft wil je vanzelfsprekend niet vergeten. Met een bruidsreportage leg je stuk voor stuk die momenten vast op de grote dag.

In de bruidsfoto's staan jullie als bruid en bruidegom altijd centraal. Maar geen bruiloft is gelijk, zo is ook geen bruidsfotoshoot hetzelfde. De reportage kan een korte fotoshoot zijn om een fragment van de dag vast te leggen. Maar ook een volledige bruidsrapportage met een reeks foto’s die het hele verhaal vertellen. 

Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je het belangrijk vindt om de emotie van de gasten te vangen. Of juist de fijne details zoals het boeket van de bruid of de ringen van het stel. Aan de hand van jullie wensen legt je bruiloft fotograaf in Utrecht de dag tot in de puntjes vast.

Je kan zelfs voor kiezen om een loveshoot te doen waar de fotograaf ook het huwelijksaanzoek vastleg

Meest gekozen fotoshoots

Op zoek naar bruidsfotografie in Utrecht?

Bruiloft fotograaf Utrecht? Alle belangrijke momenten van de dag worden uitgestippeld, van het ja-woord tot het feest achteraf. Je wilt al die vluchtige unieke momenten natuurlijk niet vergeten. Het is natuurlijk geen dag die je snel overdoet.

Het boeken van een bruilofs fotograaf in Utrecht is daarom een belangrijk onderdeel om deze dag perfect te maken. Happix heeft het grootste aanbod van bruidsfotografen in Utrecht. Wij zijn het enige platform die jou professionele fotografie kunnen garanderen tijdens je bruiloft. 

Bruiloft fotograaf kosten: Iedere fotograaf bepaald zijn of haar eigen tarief. De tarieven zijn meteen zichtbaar, je hoeft dus geen offertes aan te vragen. Mocht je een maatwerk fotoshoot hebben kan je de bruiloft kosten natuurlijk wel aanvragen. De kosten van je bruidsfotograaf zie je bij Happix altijd als een vaste prijs vooraf. Geen onverwachte kosten na je boeking!

Je hebt op Happix snel een goed beeld van wat de gemiddelde kosten zijn of hoeveel een goedkope bruiloft fotograaf kost. Dus zoek je een fotograaf voor je bruidsreportage? Je vind op Happix de bruidsfotograaf in Nederland die het beste bij jou past.

3 redenen om een professionele bruidsreportage te laten maken

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen in je leven. Deze dag vliegt zo voorbij. Het is belangrijk dat deze dag perfect vastgelegd wordt, want deze momenten krijg je nooit meer terug. Er zijn een aantal redenen waarom een professionele bruidsreportage het verschil kan maken.

De spontane, creatieve en stijlvolle foto’s geven goed weer hoe jullie dag eruit zag in een verhalende stijl. Jij staat in het middelpunt van de belangstelling, maar je familie en vrienden maken je feestje extra leuk. Elke hoek, beweging, lach, traan en dans wordt vastgelegd. Hierdoor krijg je naderhand prachtige beelden die niet alleen jouw bruiloft weergeven, maar ook de sfeer die er hing.

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om buiten te trouwen, mits het weer dit toelaat natuurlijk. Dit is voor de bruidsfoto’s fantastisch, natuurlijk licht is namelijk het allermooist! Een fotograaf kijkt bijvoorbeeld van tevoren goed waar de zon staat tijdens de ceremonie. Het is voor niemand fijn om in de zon te moeten kijken; zowel voor het bruidspaar als voor de gasten is dat vervelend.

Je hebt geen last van een professionele fotograaf. Het lijkt net of deze gewoon bij je gasten hoort. De fotograaf is volkomen gefocust om het beste beeld van jullie liefde weer te geven zonder dat jullie dit zelf doorhebben

Genoeg redenen om een fotograaf voor je bruiloft in Utrecht te boeken! Heb je het gevoel dat dit toch niks voor jou is, maar wil je wel graag een fotograaf op je bruiloft. Kijk dan eens naar het aanbod aan onze bruidsfotografen door heel het land.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je trouwfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen in Utrecht