Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je bedrijfsfotograaf fotograaf in Rotterdam
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Bedrijfsfotografie Rotterdam? Vergelijk hier alle bedrijfsfotografen

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Rotterdam? Rotterdam, één van de grootste havensteden ter wereld, is een stad waarin je jezelf makkelijk kwijt kunt raken. Niet alleen door de grootte, maar ook door de diversiteit. Je kan er overal wel een prachtige foto maken.

Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd is, zijn er gelukkig nog aardig wat historische gebouwen overgebleven. Daarbij is er veel moois bijgekomen in de laatste jaren. Ideaal voor fotografie dus en enorm toplocaties voor jouw fotoshoot!

Met zijn historie als havenstad heeft Rotterdam geweldige maritieme objecten. Hierbij kun je denken aan Hotel New York, met eromheen oude pakhuizen die tot aan de Europoort strijken. Maar ook de diverse oude havens zoals de Leuvehaven en de Parkhaven waar je nog de panden ziet van de vroegere rijke handelaren. 

Ook bij de verschillende scheepswerven komt de vroegere ambachtelijke scheepsbouw naar voren. Maar vergis je niet, ook in de hedendaagse scheepvaart is Rotterdam een grote speler.

Rotterdam heeft de laatste jaren veel gedaan qua stadsontwikkeling. Dit zie je terug in projecten als het Centraal Station en natuurlijk de Markthal. Vergeet ook de nabij gelegen kubuswoningen niet en de architectuur in het oude westen. Genoeg locaties om een mooie plaat vast te leggen tijdens jouw fotoshoot, of dit nu industrieel of romantisch is. 

Alle fotografen in de regio van Rotterdam weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Rotterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen!

Meest gekozen fotoshoots

Waarom bedrijfsfoto’s laten maken?

Door middel van bedrijfsfotografie wordt het imago van je bedrijf voor partners, relaties en klanten in één oogopslag helder. Wanneer dit op de juiste manier wordt vastgelegd voegt dit toe aan de sfeer van het bedrijf. 

Door bijvoorbeeld niet alleen de locatie vast te leggen, maar ook de medewerkers vast te leggen met zakelijke portretten. Deze beelden zijn ook goed te gebruiken voor drukwerk, de website en social media. 

Bedrijfsfotografie is en type van fotografie binnen de zakelijke fotografie. Bij deze vorm van fotografie draait het om meer dan alleen het vastleggen van de bedrijfshuisvesting en de werkzaamheden. De medewerkers, het proces en de locatie dragen bij aan de uitstraling van een bepaald imago en een filosofie.

Geïnteresseerd in bedrijfsfotografie in Rotterdam?

Bedrijfsfotografie Rotterdam? Ben je opzoek naar de perfecte weergave van je bedrijf? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om mooie headshots van je medewerkers voor de website of om een sfeerimpressie op locatie, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Van te voren kan er een afspraak gemaakt worden met de fotograaf zodat deze de essentie van het bedrijf begrijpt. Op deze manier wordt het perfecte resultaat behaald. Aan de hand van het gesprek wordt ook duidelijk afgesproken wat er juist wel en wat juist niet in beeld gebracht gaat worden. Zorg dat de bedrijfsfilosofie goed tot zijn recht komt in de foto’s, dus deel deze vooral met de fotograaf vooraf aan de reportage. 

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je bedrijfsfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen in Rotterdam