Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke bedrijfsfotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Bedrijfsfotografie Rotterdam? Vergelijk hier alle bedrijfsfotografen

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Rotterdam? Rotterdam, één van de grootste havensteden ter wereld, is een stad waarin je jezelf makkelijk kwijt kunt raken. Niet alleen door de grootte, maar ook door de diversiteit. Je kan er overal wel een prachtige foto maken.

Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd is, zijn er gelukkig nog aardig wat historische gebouwen overgebleven. Daarbij is er veel moois bijgekomen in de laatste jaren. Ideaal voor fotografie dus en enorm toplocaties voor jouw fotoshoot!

Met zijn historie als havenstad heeft Rotterdam geweldige maritieme objecten. Hierbij kun je denken aan Hotel New York, met eromheen oude pakhuizen die tot aan de Europoort strijken. Maar ook de diverse oude havens zoals de Leuvehaven en de Parkhaven waar je nog de panden ziet van de vroegere rijke handelaren. 

Ook bij de verschillende scheepswerven komt de vroegere ambachtelijke scheepsbouw naar voren. Maar vergis je niet, ook in de hedendaagse scheepvaart is Rotterdam een grote speler.

Rotterdam heeft de laatste jaren veel gedaan qua stadsontwikkeling. Dit zie je terug in projecten als het Centraal Station en natuurlijk de Markthal. Vergeet ook de nabij gelegen kubuswoningen niet en de architectuur in het oude westen. Genoeg locaties om een mooie plaat vast te leggen tijdens jouw fotoshoot, of dit nu industrieel of romantisch is. 

Alle fotografen in de regio van Rotterdam weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Rotterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen!

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Waarom kiezen voor je bedrijfsfotograaf Rotterdam via Happix?

Bedrijfsfotografie Rotterdam? Wil jij jullie bedrijf op een unieke manier presenteren? Deze mooie beelden zijn goed te gebruiken voor drukwerk, je website en social media. Wie werkt er nu eigenlijk bij jou en wat is de sfeer bij jouw bedrijf? Ieder bedrijf heeft een eigen karakter, het is de kunst om dit op de juiste manier vast te leggen.

Happix heeft het grootste aanbod van bedrijfsfotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele bedrijfsfotograaf in Rotterdam. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Rotterdam in als locatie en kies bedrijfsfotografie. Happix toont jou elke professionele bedrijfsfotograaf in de omgeving van Rotterdam die deze soort fotografie doet. Bedrijfsfotografen Rotterdam kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie Rotterdam en de beste tips en tricks.


3 tips voor bedrijfsfotografie

Om je website en je zakelijke social media pagina's persoonlijker te maken kies je ervoor om je team professioneel vast te leggen. Een team-pagina met mooie foto's wekt namelijk vertrouwen bij potentiële klanten en geeft net dat beetje meer inzicht in de organisatie. Die eerste indruk kun je maar een keer maken.

Tip 1: Geen geforceerde glimlachen

Wanneer personeel een onderdeel uitmaakt van de bedrijfsfotoshoot is het belangrijk om hen op een natuurlijke manier vast te laten leggen. Geen geforceerde glimlachen, maar liever mensen die bezig zijn met hun werk.

Meestal kijken mensen bij bedrijfsreportages niet recht in de camera. Ze zijn zich er vaak niet eens van bewust dat ze op de foto worden gezet. En juist dat zorgt ervoor dat de foto’s veel authentieker worden.

Tip 2: Een ruimte zonder afleiding

Zorg ervoor dat de ruimte waarin je de bedrijfsfoto's laat maken opgeruimd en schoon is. Houd het beeld rustig. Het kiezen van de juiste momenten helpt hier veel bij.

Als de ruimte een belangrijk onderdeel is van de bedrijfsreportage (bijvoorbeeld wanneer je een winkel of schoonheidssalon hebt) dan is het belangrijk dat die ruimte de aandacht krijgt. Als de bedrijfsfotografie plaatsvindt in een kleine ruimte dan zal de fotograaf kunnen kiezen voor het gebruik van een groothoek-objectief.

Tip 3: Verschillende kleding, locaties en houdingen

Wil je foto’s laten maken van je medewerkers voor op de team-pagina? Denk dan vooraf goed na hoe je dit wilt vormgeven. Wil je bijvoorbeeld foto’s van medewerkers achter hun bureau? Of wil je ze juist allemaal voor een witte achtergrond laten maken? En houden jullie onderling rekening met elkaars kledingkeuze (kleuren), of juist niet?

Door hier van te voren goed over na te denken vormen de foto’s straks een logisch geheel. Soms gaat de bedrijfsfotografie zelfs nog verder en laten de foto’s van het team ook iets zien van de persoonlijkheid van de medewerker. Bijvoorbeeld van iemand met een tennisracket.

Wat kost een bedrijfsfotograaf in Rotterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een bedrijfsfotograaf Rotterdam zijn gemiddeld €775,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw bedrijfsfotografie Rotterdam opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je bedrijfsfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook