Vanaf het moment dat jouw baby geboren is, zit je op een roze wolk. Met newborn fotografie leg je jouw kleine wondertje vast in de eerste levensdagen. Een paar keer met je ogen knipperen en jouw newborn is ineens niet zo newborn meer. 

De tijd vliegt voorbij en dat maakt die momenten extra dierbaar. Het zou zonde zijn als je deze momenten niet vastlegt. Vereeuwig de eerste periode van jullie baby met een paar prachtige foto’s!

Maar wat voor newborn fotoshoot of baby fotoshoot wil je? In de eerste weken na de geboorte krult jouw baby’tje zich nog zo lekker op. Ga je voor foto’s waarop jouw baby ‘zichzelf is’ of kies je ervoor om jouw baby een schattig pakje aan te trekken?

In de studio of samen met mama in de buitenlucht? Kleur en zwart-wit? Voeg je accessoires toe aan de fotoshoot of juist niet? Een hoop mogelijkheden en keuzes bij het laten maken van jouw mooie foto’s! Wij geven je een beetje inspiratie om je alvast op weg te helpen!

Uitgelichte blog afbeelding

De schone slaper

Pasgeboren baby’s slapen het grootste gedeelte van de dag. Gemiddeld zo’n 14 tot 18 uur. Als je geluk hebt pakt jouw newborn ook een aantal uur in de nacht mee. Leg met newborn fotografie jouw slapende newborn vast.

Met papa & mama

Met papa en mama op de de foto. Bij deze foto ligt de focus op jouw baby. Maar doordat je samen met jouw partner op de foto erbij staat, is dat wel ontzettend leuk voor later! ‘’Wat zagen wij er zelf ook nog zo jong uit hè?’’. Liever met meer dierbaren op de foto? Kies dan voor een familie fotoshoot.

Newborn fotografie: Met mijn grote broer!

Leg niet alleen jouw newborn, maar ook je oudere kind vast met newborn fotografie. Dit is smelten geblazen, als je het ons vraagt! Twee-vliegen-in-één-klap: Hiermee leg je in één keer jouw hele kroost vast. Als de kinderen ouder zijn vinden ze dit geweldig om te zien (en jijzelf ook natuurlijk). Lees hier meer over kinderfotografie.

Trek de accessoires uit de kast!

Er zijn ontzettend veel leuke accessoires om te gebruiken bij newborn fotografie. Ga je voor een mand waarin je het krullende lichaampje van jouw newborn goed kunt zien?

Newborn fotografie in je eigen stulpje

Kies voor newborn fotografie gewoon thuis, in de babykamer. Zo leg je niet alleen jouw newborn, maar ook de kinderkamer vast!

Interesse in een baby shoot?

Ben je enthousiast en wil je ook een baby shoot boeken? En ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Laat het dan aan één van de fotografen van Happix over. Van de 1575+ professionele fotografen zijn er veel gespecialiseerd in newborn fotografie! Staat er ook een bruiloft op de planning? Kies dan voor bruidsfotografie!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! Lees bijvoorbeeld eens deze blog: 7 tips & ideeën voor de mooiste foto's.