Boudoir fotografie is een type fotografie van sensuele aard, waarbij het (meestal vrouwelijke) lichaam in de hoofdrol speelt. De fotoshoot is netjes, stijlvol en sexy, maar niet plat en vulgair. De rondingen van het vrouwelijke lichaam worden perfect gebruikt, waardoor elke vrouw (ongeacht het lichaamstype) geweldig uit komt. 

Wat houdt boudoir fotografie in?

Een boudoir betekent 'een dame in haar private slaap- of kleedkamer'. Het is een intieme, stijlvolle fotoshoot, waarbij de verleiding het meest belangrijke is. Het is een zeer spannende fotoshoot, waarbij de fotograaf ervoor zorgt dat jij je op je gemak voelt. Vaak vindt zo'n shoot plaats in jouw eigen slaapkamer, hotel of studio. Het is prettig als je de omgeving kent, zodat je lekkerder de fotoshoot in gaat. 

Bij een typische boudoir fotoshoot wordt er gewisseld tussen meerdere setjes lingerie en een goed zittend corset. Het belangrijkste is dat jij je er lekker in voelt, dit ga je namelijk uitstralen op de foto. Wissel eventueel af met schoenen (hoge sexy hakken), kousen, panties en sieraden. Om je op je gemak te voelen tijdens een boudoir fotoshoot kun je onze 10 tips voor een geweldige boudoir shoot lezen.

<foto invoegen>

Interesse in een boudoir fotoshoot?

Boudoir fotografie wordt vaak gebruikt als cadeau aan de partner of gewoon voor jezelf! Iedere vrouw zou het eens moeten proberen. Nieuwsgierig naar wat Happix jou kunt bieden? Lees dan hier meer  of vergelijk alle boudoir fotografen door heel Nederland.