Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke boudoir fotograaf fotograaf
past bij jou?

 • Vind de beste professionele fotograaf

 • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

 • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

 • Andere klanten geven ons een 9.4

Lingerie shoot? Vergelijk hier alle lingeriefotografen

Een van de spannendste soorten van fotografie is toch wel de lingerie fotografie, ofwel boudoir fotografie. Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot voor de camera. Het is niet alleen spannend om naar te kijken, maar ook om te doen. De ervaring geeft het gevoel van intimiteit en spanning die de fotograaf altijd foutloos vast weet te leggen op camera.

Een lingerie fotoshoot is erg intiem, persoonlijk en wellicht een tikkeltje eng. Het kan allemaal overweldigend zijn, maar bedenk je dat het resultaat gaat om jou en om jou zo mooi mogelijk weer te geven. Er wordt gespeeld met licht en met de kleding die je aantrekt zodat jij je op en top vrouw voelt.

Een boudoir betekent 'een dame in haar private slaap- of kleedkamer'. Het is een intieme, stijlvolle fotoshoot, waarbij de verleiding het meest belangrijke is. Het is een zeer spannende fotoshoot, waarbij de fotograaf ervoor zorgt dat jij je op je gemak voelt. Vaak vindt zo'n shoot plaats in jouw eigen slaapkamer, hotel of studio. Het is prettig als je de omgeving kent, zodat je lekkerder de fotoshoot in gaat. 

De mogelijkheden voor boudoir fotografie zijn eindeloos. Je kunt het klein, elegant en comfortabel houden of je kunt het in gezelschap van je partner houden en vertrek met een intieme ervaring die jullie samen delen.

Bij de fotoshoot lingerie wordt er gewisseld tussen meerdere setjes lingerie en een goed zittend corset. Het belangrijkste is dat jij je er lekker in voelt, dit ga je namelijk uitstralen op de foto. Wissel eventueel af met schoenen (hoge sexy hakken), kousen, panties en sieraden. Om je op je gemak te voelen tijdens een boudoir fotoshoot kun je onze 10 tips voor een geweldige boudoir shoot lezen.

Boudoir fotografie heeft meerdere kanten. Naast boudoir heb je namelijk ook nog zwangerschaps boudoir en bridal boudoir. Wanneer je zwanger bent, zien andere mensen dit snel en niet alleen door je buik: je straalt! Om dit te gebruiken voor een boudoir shoot heb je niet alleen jezelf stralend vastgelegd: je hebt het voordeel dat je prachtige herinneringen hebt aan je zwangerschap. 

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor een lingerie fotoshoot?

Wil jij graag stijlvolle, sensuele en lichtelijk onschuldige foto’s? Dit is een prachtig cadeau voor jouw partner of als kunstobject aan de muur. De fotograaf zijn doel is om de mens op zijn mooist weer te geven. Het is een hele artistieke vorm van fotografie die jouw schoonheid op een andere manier kan vastleggen. 

Er wordt veel gespeeld met licht, jouw rondingen en de setjes die je draagt. Het is natuurlijk erg spannend om voor de camera staan tijdens zo’n lingerie shoot. De fotograaf is een professional die weet hoe hij hiermee om kan gaan en zal jou zo veel mogelijk op je gemak laten voelen. Jouw wensen staan centraal.

10 tips voor jouw lingerieshoot

 • Er zijn veel verschillende stijlen: pin-up, sexy, abstract, kwetsbaar, artistiek. Wat past bij jou?
 • Regel achtergrondmuziek zodat jij je meer op je gemak voelt.
 • Denk alvast na over de locatie van de shoot: binnen, buiten, in studio of thuis.
 • Creëer een moodboard met mooie poses, kleurcomposities en algemene inspiratie
 • Neem de tijd om je op je gemak te voelen, maak een gezellig praatje met de fotograaf.
 • Bouw de shoot langzaam op: eerst foto’s in kleding, dan lingerie en dan eventueel naakt.
 • Neem een badjas mee, dan hoef jij niet in lingerie te lopen tussen foto’s door.
 • Ontdoe je van strakke kleding en je BH ruim een uur voor aanvang van de lingerie shoot.
 • Neem meerdere lingeriesetjes en een corset mee voor de variatie in foto’s.

Geniet ervan! De ervaring is uniek, het plezier zal ook van de foto’s afspatten.Zoek je meer uitbreiding op deze tips? Hier kun je alle lingerie shoot tips op een rij vinden!

Veelgestelde vragen over lingerie fotografie

Wat kost een lingerie fotoshoot?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een lingerie fotograaf zijn gemiddeld €200,-. Is je fotoshoot alleen voor 1 persoon in 1 setting? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €150,-. Wil je juist verschillende settings? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is lingerie fotografie?

Een lingerie fotoshoot is erg intiem, persoonlijk en wellicht een tikkeltje eng. Het resultaat gaat om jou en om jou zo mooi mogelijk weer te geven. Meestal is de lingeriefoto een cadeau voor jezelf of partner.

Waarom een lingeriefoto laten maken?

Er wordt gespeeld met licht en met de kleding die je aantrekt zodat jij je op en top vrouw voelt. Het resultaat gaat om jou en om jou zo mooi mogelijk weer te geven. Geef een lingeriefoto van jezelf cadeau aan je partner of jezelf.

Hoe werkt een lingeriefotoshoot?

De mogelijkheden voor de shoot zijn eindeloos. Van een lingerie shoot in je slaapkamer tot in een volwaardige studio. Lees onze blogs voor tips om de spanning te verminderen. Je zou bijvoorbeeld een vriendin mee kunnen nemen.

Wie is de beste lingeriefotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type lingerie foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je boudoir fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots