Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke loveshoot fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Valentijn fotoshoot? Vergelijk hier alle valentijn fotografen

Op zoek naar het perfect valentijnscadeau om je vriend of vriendin blij mee te maken? Wil je jullie liefde vieren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan? Overweeg dan om een romantische valentijn fotoshoot te boeken!

Dit is meer dan alleen een fotosessie; het is een intieme en betekenisvolle manier om jullie liefde te vieren en te delen. Tijdens een fotoshoot op Valentijnsdag kunnen jullie samen eens in de spotlight staan. Jullie kunnen een leuke date houden terwijl de professionele fotograaf deze vastlegt. Of juist voor de lens poseren.

Heb je geen ervaring voor de lens? Maak je daar vooral niet druk om, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Een fotoshoot met valentijn is niet alleen een leuk valentijnscadeau, maar het is ook een manier om de band tussen jullie te versterken. Samen voor de camera staan, lachen, knuffelen en genieten van elkaars gezelschap terwijl je eigenlijk een beetje ongemakkelijk bent voor de lens, dat creëert een connectie.

Of jullie nu een verliefd stelletje zijn dat de eerste valentijnsdag viert of een langdurige relatie hebt. Met een fotoshoot bij een professionele fotograaf krijg je een leuke herinnering én mooie foto's. Dus verras je geliefde met dit speciale valentijnscadeau en maak herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor je fotograaf via Happix?

Welke valentijn fotoshoot past het beste bij jou? Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen?

Als je niet in je eentje de fotograaf wilt kiezen kun je ook een cadeaubon geven. Een cadeaubon voor een fotoshoot maken is eenvoudig. Je kunt gemakkelijk een Fotoshoot kado cadeaubon maken via onze website. Voeg een persoonlijke boodschap of felicitatie toe en selecteer het gewenste bedrag. Je ontvangt de cadeaubon direct digitaal in je mailbox.

Wil je juist je vriend of vriendin echt flink verrassen? Zoek dan zelf een fotograaf uit en plan de fotoshoot als verassing! Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio.

Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer Loveshoot. Happix toont jou elke professionele loveshoot fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Tips voor het uitzoeken van een valentijn fotograaf

Een match hebben met een fotograaf is niet vanzelfsprekend, terwijl het bij sommige vormen van fotografie wel noodzakelijk is voor het beste resultaat. Kies daarom de fotograaf met het portfolio dat écht bij jou en jouw wensen past. Lees goed wat de fotograaf zijn drijfveren zijn en hoe dat tot uiting komt.

Lees de ervaringen van anderen met de fotograaf van jouw keuze. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een review te schrijven nadat de shoot heeft plaatsgevonden. De valentijn fotoshoot die jij zoekt is op die manier nóg beter te vinden. Je weet namelijk beter waar je aan toe bent en hebt een goed idee van jouw toekomstige valentijn fotoshoot.

Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen over valentijn fotografie

Wat kost een valentijn fotoshoot?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een valentijn fotoshoot zijn gemiddeld €225,-. Wil je een gewoon fotoshoot samen in 1 setting op 1 locatie? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €175,-. Wil je juist een fotoshoot samen in 3 settings op 3 locaties? Dan valt het tarief wat hoger uit. Bekijk hier de tarieven van de top 10 valentijn fotografen!

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een valentijn foto laten maken?

Een fotoshoot met valentijn is niet alleen een leuk valentijnscadeau, maar het is ook een manier om de band tussen jullie te versterken. Samen voor de camera staan, lachen, knuffelen, terwijl je eigenlijk een beetje ongemakkelijk bent voor de lens, dat creëert een connectie. Bekijk hier onze tips voor een romantische fotoshoot.

Wat is valentijn fotografie?

Het is een intieme fotosessie om jullie liefde te vieren en te delen. Tijdens een fotoshoot op Valentijnsdag kunnen jullie samen eens in de spotlight staan. Jullie kunnen een leuke date houden terwijl de professionele fotograaf deze vastlegt.

Hoe werkt een valentijn fotoshoot?

Jullie kunnen een leuke date houden terwijl de professionele fotograaf deze vastlegt. Of juist voor de lens poseren. Heb je geen ervaring voor de lens? Geen zorgen, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt. Bekijk hier onze tips voor een romantische fotoshoot.

Wie is de beste valentijn fotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type valentijn foto's maakt dat jij zoekt. Bekijk hier de top 10 valentijn fotografen!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je loveshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots