Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke loveshoot fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Koppel fotoshoot? Vergelijk hier alle koppelfotografen

Jij en je geliefde door een fotograaf vereeuwigd, dat is een koppel shoot. Samen beleef je een romantische middag met zijn tweeën én met een fotograaf die dit moment vastlegt. Tijdens een koppel fotoshoot wordt er gebruik gemaakt van niets meer dan de dynamiek die jullie als koppel hebben.

Jouw fotoshoot kan worden gehouden in een studio, maar de voorkeur gaat regelmatig uit naar ontelbaar verschillende locaties. Denk hierbij aan het strand, het bos een meertje, thuis, de locatie waarop jullie elkaar hebben ontmoet of juist in de stad voor een prachtig gebouw.

De fotoshoot koppels heeft meerdere doelen. Ga je bijvoorbeeld trouwen, maar voel je je niet snel op je gemak voor de camera? Dan is een love fotoshoot een perfecte gelegenheid om goed te oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je wel en niet wilt op je bruidsfoto’s. 

Tijdens de shoot kun je verschillende poses proberen of een bepaalde stijl. Een ander voordeel van koppel fotografie vóór je bruiloft, is dat je de prachtige foto’s kunt gebruiken voor bijvoorbeeld op de uitnodigingen.

Om het gevoel van de relatie van het stel te evenaren op de foto's, worden er van te voren duidelijke afspraken gemaakt met jou en je partner over de sfeer en de emotie van de foto's. Je legt als koppel niet alleen je relatie vast maar ook het warme gevoel van verliefdheid. 

Er kan ervoor gekozen worden om een lekker speelse shoot te doen of juist een hele lieve en romantische shoot. Hoe zijn jullie als stel en wat willen jullie doen met het resultaat? Heb je geen inspiratie voor je koppel foto? Kijk dan naar verschillende thema's die jullie aanspreken of ga in gesprek met de fotograaf. Je kunt alle kanten op gaan met zo'n shoot

Meest gekozen fotoshoots

Interesse in een fotoshoot als koppel?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer Loveshoot. Happix toont jou elke professionele koppel fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Tips voor mooie koppel foto's

  • Ga voor een thema dat goed aansluit bij je relatie. Zo maak je de shoot persoonlijk voor jullie.
  • Ga voor leuke accessoires en attributen. Waar heb je elkaar ontmoet? Wat staat centraal in jullie relatie?
  • Wat wil je uitstralen in de foto’s? Ga je voor een romantische look met pastelkleuren of juist stoer?
  • Stem je kleding op elkaar af, maar pak wel iets waar jij je comfortabel in voelt.
  • Heb je een bepaalde locatie die speciaal voor jullie is of ga je liever voor een shoot in de studio?

Alle fotografen in jouw regio weten echter nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Een fotoshoot wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Veelgestelde vragen over koppel fotografie

Wat kost een koppel fotoshoot?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een koppel fotoshoot zijn gemiddeld €225,-. Wil je een gewoon fotoshoot samen in 1 setting op 1 locatie? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €175,-. Wil je juist een fotoshoot samen in 3 settings op 3 locaties? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is koppelfotografie?

Jij en je geliefde door een fotograaf vereeuwigd, dat is een koppelshoot. Samen beleef je een romantische middag met zijn tweeën én met een fotograaf die dit moment vastlegt. Tijdens een koppel fotoshoot wordt de chemie die jullie als koppel hebben mooi vastgelegd.

Waarom een koppelfoto laten maken?

Een koppelfotoshoot heeft meerdere doelen. Ga je bijvoorbeeld trouwen, maar voel je je niet snel op je gemak voor de camera? Dan is een love fotoshoot een perfecte gelegenheid om goed te oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je wel en niet wilt op je bruidsfoto’s.

Hoe werkt een koppelfotoshoot?

Er kan ervoor gekozen worden om een lekker speelse shoot te doen of juist een hele lieve en romantische shoot. Hoe zijn jullie als stel en wat willen jullie doen met het resultaat?

Wie is de beste koppelfotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type koppelfoto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je loveshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen