Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een dieren fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over je paarden fotoshoot

Bij veel mensen voelen huisdieren vaak aan als familie. Het is dan ook niet vreemd dat deze familieleden regelmatig op de foto worden gezet. paardenfotografie is een immens populaire vorm van fotografie. De hechte band die je met een dier kunt hebben is bijzonder en prachtig.

Je ziet veel leuke foto’s van huisdieren voorbij komen. Trotse eigenaren van een schattige hond of konijn. Ook vogels zie je nog wel eens voorbij komen, maar waar je echt de meeste trots ziet, is bij de paardenbezitters.

Bij paardenfotografie staat het dier centraal, maar het limiteert de creativiteit absoluut niet. De mogelijkheid bestaat om samen met je paard op de foto te gaan, of juist een thema te introduceren. Zolang je dit maar duidelijk communiceert met de fotograaf, zodat hij of zij hier van te voren rekening mee kan houden.

Jouw wensen staan centraal. Wil je al een foto van alleen je paard, of juist samen? De foto’s bewerkt in zwart wit of toch in kleur? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met de fotograaf het eindresultaat.

Alle paarden zijn anders en reageren dan ook anders. Fotografen die paarden fotograferen zijn hiervan op de hoogte en denken graag mee. Bij het ene dier is het maken van een goede foto een grotere uitdaging dan het andere dier.

Het is mogelijk dat de shoot met jouw paard veel geduld vergt, maar ook net zo goed niet. Paarden kunnen onvoorspelbaar zijn, waardoor het soms lastig kan zijn om een dergelijke shoot op te zetten. Dit is nu ook gelijk weer de charme van paardenfotografie.

Houd ook rekening met de locatie van de fotoshoot. De mooiste paardenfoto’s maak je natuurlijk op de locatie waar het dier zich het meest op het gemak voelt: ga naar het bos, het strand of een weide.

Dressuurpaarden fotograferen is een vak apart. Dressuurpaarden moeten zo opwaarts mogelijk gefotografeerd worden, alsof ze ieder moment kunnen opstijgen. De beste sportpaardenfoto’s benadrukken hoe goed een paard kan bewegen, ze moeten laten zien hoe veel afdruk het paard heeft en hoe het paard zijn gewrichten buigt in verschillende bewegingen.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor een paardenfotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van paardenfotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele paarden fotograaf in jouw regio. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van de fotoshoot van jouw dier een succes te maken.

Vind jij het nou leuk om van jou en je paard een prachtige foto te maken waar jullie samen op staan? Of ben je meer op zoek naar een fotograaf die van jouw paard mooie foto’s kan maken om in te lijsten. Boek dan nu je paardenfotograaf via Happix.

Het allerleukste is natuurlijk een combinatie tussen foto’s van alleen jouw paard en extra foto’s van jou samen met het paard. Dit kan ook geregeld worden. Boek een fotoshoot met je paard via Happix en weet dat er altijd een 100% tevredenheidsgarantie is. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten, want je ontvangt altijd een vaste prijs vooraf.

Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat het paard dit ook is tijdens de shoot. Daarom zal er eerst rustig de tijd worden genomen om kennis te maken. Het is belangrijk dat het gevoel tussen mens en dier goed is om de sfeer zo goed mogelijk vast te leggen.

De fotograaf weet wat hij doet. Hij/zij heeft ervaring met het fotograferen van paarden en weet welke technieken er gebruikt moeten worden om jouw lieve huisdier zo goed mogelijk op beeld te krijgen. 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een dieren fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen