Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een dieren fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over een fotoshoot met je hond

Je ziet veel leuke foto’s van huisdieren voorbij komen. Trotse eigenaren met hun kat, konijn, of paard. Ook vogels zie je nog wel eens voorbij komen, maar de meeste fotoshoot worden toch echt met honden gemaakt.

Jouw hond is je beste maatje. Elke dag ben je met hem bezig, thuis en buiten. Soms maken jullie samen een flinke wandeling. Jij laat de wind door je hoofd waaien en hij rent lekker achter een stok aan. Kostbare momenten levert dat op, momenten die het verdienen om mooi te worden vastgelegd.

Tijdens de fotoshoot zal de fotograaf ervoor zorgen dat jullie zo goed mogelijk worden afgebeeld. Het kan zijn dat jullie een bepaald beeld willen overbrengen. De liefde tussen mens en dier of een bepaalde pose die je hebt gezien en na wil doen. Alles kan geregeld worden.

Ook al laten honden zich soms niet makkelijk fotograferen, de fotograaf ziet jouw hond graag verschijnen. Stilzitten of luisteren is er meestal niet bij, maar een beetje fotograaf weet daar wel raad mee. Eén ding is in elk geval zeker: je krijgt spontane foto’s! Als je je hond op beeld terugziet, wordt je spontaan nieuwsgierig naar wat er in dat koppie omgaat.

Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je hond dit ook is. Daarom wordt er eerst rustig de tijd genomen om kennis te maken. Het is belangrijk dat het gevoel tussen mens en dier goed is om de sfeer zo goed mogelijk vast te leggen.

De fotograaf weet wat hij doet. Hij/zij heeft ervaring met het fotograferen van dieren en weet welke technieken er gebruikt moeten worden om jouw lieve huisdier zo goed mogelijk op beeld te krijgen.

Meest gekozen fotoshoots

Dierenfotograaf boeken via Happix

Vind jij het nou leuk om van jou en je hond een prachtige foto te maken waar jullie samen op staan? Of ben je meer op zoek naar een fotograaf die van jouw hond mooie foto’s kan maken om in te lijsten? Boek dan nu je honden fotoshoot via Happix.

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste honden foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer dierenfotografie. Happix toont jou elke professionele dierenfotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

5 dierenfotografie tips van de pro’s

  • Is jouw hond lekker lui of juist flink actief? Zet het op de foto zoals het is.
  • De achtergrond is net zo belangrijk als de pose van je hond. Denk aan neutraal of bloemig!
  • Was je hond vooraf aan de fotoshoot en zorg dat er geen vuil rond de ogen zit.
  • Als je naar een studio gaat, is het goed om de favoriete speeltjes van je hond mee te nemen.
  • Hou het vooral leuk! Neem de tijd om je hond te laten rusten of laat hem/haar spelen.

Alle dierenfotografen in jouw regio weten echter nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Jouw honden fotoshoot wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! Je auto foto’s laten maken bij een van de aangesloten fotografen wordt hoe dan ook een succes! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een dieren fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen