Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke dieren fotograaf fotograaf in Den Haag
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Dierenfotograaf Den Haag? Vergelijk hier alle dierenfotografen

Bij veel mensen voelen huisdieren vaak aan als familie. Het is dan ook niet vreemd dat deze familieleden regelmatig op de foto worden gezet. Dierenfotografie is een immens populaire vorm van fotografie in Den Haag. De hechte band die je met een dier kunt hebben is bijzonder en prachtig.

Bij huisdier fotografie staat het dier centraal, maar het limiteert de creativiteit absoluut niet. De mogelijkheid bestaat om samen met je huisdier op de foto te gaan, of juist een thema te introduceren. Zolang je dit maar duidelijk communiceert met de fotograaf, zodat hij of zij hier van te voren rekening mee kan houden. 

Bij fotografie van dieren denkt men ook vrij snel aan alleen huisdieren en soms boerderijdieren. Dierenfotografie is zoveel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan insecten op bloemen of juist wilde dieren die zich niet gemakkelijk laten fotograferen.

Jouw wensen staan centraal. Wil je al een foto van alleen je huisdier, of juist een close-up van een vlinder voor als print op de muur? De foto’s bewerkt in zwart wit of toch in kleur? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met je huisdierfotograaf het eindresultaat.

Alle dieren zijn anders en reageren dan ook anders. Fotografen die dieren fotograferen zijn hiervan op de hoogte en denken graag mee. Bij het ene dier is een serieus shot een grotere uitdaging dan het andere dier. Gelukkig zijn de spontane momenten bij dieren makkelijker vast te leggen.

Houd ook rekening met de locatie van de fotoshoot. Een hond kan je makkelijker fotograferen in verschillende ruimtes dan bijvoorbeeld een paard. De mooiste dierenfoto’s maak je natuurlijk op de locatie waar het dier zich het meest op het gemak voelt: ga naar het bos, het strand of gewoon in de achtertuin. Wil je een dier gefotografeerd hebben dat wat kleiner is en liever binnen is? Dan is dat geen probleem. Denk dan bijvoorbeeld aan studiofotografie in Den Haag.

Meest gekozen fotografen in Den Haag

Wil je een dierenportret laten maken in Den Haag?

Dieren zijn erg onvoorspelbaar, waardoor het soms lastig kan zijn om goede dierenfoto's te maken. Het is mogelijk dat de fotoshoot met je huisdier veel tijd vergt, maar ook net zo goed niet. Een professionele fotograaf kent echter alle trucjes om dieren te fotografen. Zo wordt de foto van je dier altijd prachtig!

Happix heeft het grootste aanbod van dierenfotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een dieren fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio.

Hoe werkt het? Vul Den Haag in als locatie en selecteer Dierenfotograaf. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt van Den Haag. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

5 tips voor dierenfotografie

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van je huisdier fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder enkele tips voor de mooiste dierenfoto’s.

  • Is jouw dier lekker lui of juist flink actief? Zet het op de foto zoals het is.
  • De achtergrond is net zo belangrijk als de pose van het dier. Denk aan neutraal of bloemig!
  • Was je huisdier vooraf aan de fotoshoot en zorg dat er geen vuil rond de ogen zit.
  • Als je naar een studio gaat, is het goed om de favoriete speeltjes van je dier mee te nemen.
  • Hou het vooral leuk! Neem de tijd om het dier te laten rusten of laat hem/haar spelen.

Alle professionele fotografen in Den Haag weten echter nog veel meer goede tips. Vraag het na je boeking maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken.

Veelgestelde vragen over dierenfotografie in Den Haag

Wat kost een dierenfotograaf in Den Haag?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een dierenfotograaf in Den Haag zijn gemiddeld €125,-. Wil je alleen 1 dier op de foto? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €75,-. Wil je juist 7 tot 10 dieren op de foto? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een dierenfoto in Den Haag laten maken?

Bij veel mensen voelen huisdieren vaak aan als familie. Het is dan ook niet vreemd dat deze familieleden regelmatig op de foto worden gezet. De hechte band die je met een dier kunt hebben is bijzonder en prachtig.

Hoe werkt een dieren fotoshoot in Den Haag?

Dieren kunnen onverspelbaar zijn, waardoor het soms lastig kan zijn om goede dierenfoto's te maken. Het is mogelijk dat de fotoshoot met je huisdier veel tijd vergt, maar ook net zo goed niet. Je fotograaf kent alle trucjes om dieren te fotografen.

Wie is de beste dierenfotograaf in Den Haag?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van dierenfotografen in Den Haag. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type dieren foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je dieren fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots