Loading...

Dronefotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Dronefotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Vastgoed fotografie

Verfijn je keuze

Drone fotografie

Wat is drone fotografie?


Drone fotografie is een vorm van vastgoed fotografie waarbij een ‘onbemand luchtvaartuig zonder piloot aan boord’, beter bekend als een drone, foto’s uit de lucht maakt. Vanaf grote hoogte kunnen drones beelden schieten waar een normale fotograaf niet zomaar bij kan.

Wat is een drone?

Drone bestaan in allerlei vormen en maten worden aangeduide met verschillende namen aan de hand van propellers. Hoe hoger het aantal propellers, hoe stabieler en wendbaarder de drone is.

Aan de hand van een afstandsbediening wordt een drone vanaf de grond bestuurd. Een drone heeft de mogelijkheid om met verschillende accessoires uit te breiden, zoals bijvoorbeeld een camera.

Waarom drone fotografie?

Met drone fotografie worden een drone en een camera gecombineerd. Een drone in combinatie met een camera kan de fotograaf prachtige foto’s uit de lucht maken.

Deze manier van fotografie is vele malen goedkoper dan het regelen van dure vliegtuigen, piloten, vergunningen en fotografen.

Met een camera en een drone is er de mogelijkheid om sneller en voordeliger beelden te maken van: een landschap, een opbouw van een evenement, een gebouw, een kunstproject of een grote groep mensen.

Door:Rico uit Hazerswoude-Rijndijk

Geïnteresseerd in drone fotografie?

Interesse in drone fotografie? Controleer eerst waar dit wel en niet is toegestaan op drone no-fly zones volgens de Rijksoverheid en de verdere regelgeving in Nederland. Alles in orde? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor er voor jou altijd iets tussen zit. Of het nu gaat om het vastleggen van een kunstproject of om een foto van een landschap, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1675+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.