Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je bedrijfsfotograaf fotograaf
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Zakelijke fotoshoot? Vergelijk hier alle zakelijke fotografen

Zakelijke fotografie legt de essentie vast van je zaak. Door middel van een zakelijke fotoshoot wordt het imago van je zaak voor partners, relaties en klanten in één oogopslag helder. Deze beelden zijn ook goed te gebruiken voor drukwerk, de website en social media.

Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om foto’s te maken met camera’s en mobiele telefoons. Dus waar zit dan de meerwaarde van een ervaren professionele fotograaf? Deze meerwaarde is te vinden in haar/zijn kennis en kunde.

Een professional weet precies hoe jij het beste tot je recht komt. Van de apparatuur tot de poses, tot de nabewerking van de foto’s. De fotografen hebben hoge ervaring met zakelijke fotoshoots en dit is terug te zien in hun portfolio. Zo krijg jij de beste foto’s waar je nog lang met veel plezier van kunt genieten.

Bij deze vorm van fotografie draait het dus om meer dan alleen het vastleggen van de locatie en de werkzaamheden. De medewerkers, het proces en de locatie dragen bij aan de uitstraling van een bepaald imago en een filosofie.

Denk vooraf goed na wie en wat je wilt dat in beeld wordt gebracht. Wat voor fotografie van je zaak wil je? Wil jij de nadruk leggen op de processen voor je klanten? Het kantoor en medewerkers voor een investeerder? Of alleen je producten?

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je zakelijke fotograaf via Happix?

Wie maakt de beste zakelijke reportages? Vind je het moeilijk om de juiste fotograaf te vinden die bij jouw wensen past? Op Happix staan alle fotografen in de regio voor jou overzichtelijk op een rij. Zo kun je makkelijk fotografen die zakelijke reportages maken vergelijken.

Als je een fotoshoot boekt, wil je weten waar je aan toe bent. Je wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Daarom zijn alle getoonde pakketten op Happix compleet. Er is geen gedoe met extra reserveringskosten bovenop het getoonde bedrag.

Is de locatie van de fotoshoot niet om de hoek en moet de fotograaf reizen? Bij Happix geldt de afspraak dat er nooit reiskosten worden berekend binnen jouw regio (25 KM). Komt de fotograaf van verder? Dan staan deze reiskosten duidelijk vermeld in de totaalprijs.

Zo heb je altijd en zonder omwegen het tarief helder en weet je van te voren precies wat je gaat betalen voor jouw professionele fotograaf.

Vertel ons over jouw ervaringen met het kiezen van de juiste fotograaf voor je zakelijke reportages, de ervaringen met jouw gekozen fotograaf, de fotoshoot zelf en de uiteindelijk zakelijke reportages. Dat vinden we niet alleen leuk om te horen, maar ook heel erg leerzaam! Wij bieden namelijk 100% tevredenheidsgarantie, dus zowel positieve als negatieve ervaringen horen wij graag. Wij werken continu aan verbetering en met jullie hulp kunnen we de website nóg beter maken.

Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf voor je professionele fotoshoot zakelijk!

Wat kost een zakelijke fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een zakelijke fotograaf zijn gemiddeld €775,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je bedrijfsfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen