Mijn favorieten
Sluiten

Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen

 • Zonder investering vooraf heb je toegang tot 10.000’en opdrachtgevers
 • We doen je webmarketing en werken met partners als Intratuin en Blije Doos
 • Jij bepaalt je tarieven en beschikbaarheid. Je hebt alle controle
 • Focus jezelf op fotografie. Jij doet de fotoshoot, wij doen de rest

Vacature fotograaf: Maak je gratis account op Happix!

Ben jij een freelance fotograaf? Voel jij jezelf ook meer een creatief fotograaf dan een ondernemer? Vind je het lastig jezelf te verkopen en alles goed georganiseerd te krijgen? Wij helpen jou graag! Maak je gratis proefaccount aan.

Het is niet altijd gemakkelijk om werk te vinden als freelance fotograaf. Het kost soms veel tijd en energie om aan je fotografie opdrachten te komen. Vacatures voor een fotograaf kom je niet zomaar tegen. Zoeken naar foto opdrachten kan daarom nogal frustrerend zijn.

Er zijn genoeg particulieren en bedrijven die een leuke shoot zoeken. Dit doen zij vaak via Happix en zo kom jij eenvoudig aan je fotografie opdrachten. Wat je specialisatie in de fotografie ook is. Zorg dat jij met kop en schouders boven de concurrentie staat en pak die foto opdrachten!

Meedoen aan Happix is gemakkelijk, gratis, veilig én levert fotografie opdrachten op. Wij geven jou de 4 P’s van Happix: groot Podium, meer Publiek, meer Profijt en vooral Plezier. Het platform is ontwikkeld voor en door fotografen. Wij snappen hoe het is om foto opdrachten binnen te halen en welke zaken daarbij komen kijken. 

Maak je profiel nu toegankelijk voor heel Nederland in plaats van te vechten voor de eerste plek in Google. Je loopt geen risico en er zijn geen vaste kosten. Je betaalt namelijk alleen een vergoeding per geboekte shoot. Dit maken wij gemakkelijk voor jou, het verloopt allemaal automatisch!

Happix is naast een platform waar fotografen vergeleken kunnen worden nog veel meer. Wij helpen jou namelijk op meer vlakken. Wij ondersteunen jou met marketing en promotie online en op social media, geven jou toegang tot de database met tips, tricks en video’s en regelen de afhandeling van de betaling. 

Bespaar jezelf tijd bij het zoeken naar foto opdrachten

Wij zien veel fotografen blij worden van hun fotoshoots, maar worstelen met alle randzaken eromheen. Zoals webmarketing, het vinden van klanten, je tarief bepalen, de deal sluiten, contracten, afspraken en communicatie, klantenservice, workflowmanagement, upsell, op tijd af leveren en factureren, online betalingen, administratie en incasso’s als die nodig zijn.

We zien ook dat veel fotografen hele mooie foto’s maken maar die alleen in hun eigen netwerk verkocht krijgen. Vaak voor een te lage prijs. Daarom hebben we Happix gebouwd. Wij ontzorgen jou volledig. Alle randzaken gaan automatisch en zonder handwerk. Zo bespaar jij tijd en moeite en kun je jezelf 100% focussen op fotografie.

Loop vanaf nu geen omzet en foto opdrachten meer mis! Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen in Nederland en Vlaanderen. Al <1650>+ collega’s gingen je voor. 

De voordelen van een freelance fotograaf bij Happix

Zonder investering vooraf heb je toegang tot 10.000’en opdrachtgevers. We doen je webmarketing en werken met partners als BankGiro Loterij en Blije Doos. Je bepaalt zelf tarieven en beschikbaarheid. Jij hebt de controle. Focus jezelf op fotografie. Jij doet de fotoshoot, wij doen de rest.

 • Eigen portfolio pagina
 • Direct geboekt worden
 • Happix zorgt voor foto opdrachten
 • Zelf je tarieven bepalen
 • Gebruik van alle Happix systemen
 • Agendasysteem voor fotografen
 • Persoonlijke video op je pagina
 • Ondersteuning bij nieuw account
 • Helpdesk voor fotografen
 • Aanbieden van alle fotoshoot pakketten
 • Aanbieden upsell pakketten
 • Tariefhulp

Jouw gratis account is volledig zonder risico en no cure - no pay. De fee voor ons werk is 22,5%. Je kunt deze zelfs verlagen naar 12,5% of 8,5%. Toch maar niet? Geen probleem. Na 30 dagen vervalt je gratis proefaccount. Maak nu hier je gratis proefaccount aan! 

1225+ collega fotografen gingen je voor

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 322 reviews