Mijn favorieten
Sluiten

Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen

  • Zonder investering vooraf heb je toegang tot 10.000’en opdrachtgevers
  • We doen je webmarketing en werken met partners als Intratuin en Blije Doos
  • Jij bepaalt je tarieven en beschikbaarheid. Je hebt alle controle
  • Focus jezelf op fotografie. Jij doet de fotoshoot, wij doen de rest

Professionele fotograaf vacature nodig? Vind de beste fotograaf!

Ben jij professioneel fotograaf en op zoek naar een te gekke vacature? Bij ons hoef je niet te zoeken naar een vacature, maar kun je gevonden worden door de klanten zelf. Wij zijn het grootste vergelijkingsplatform van Nederland. Het is moeilijk en tijdrovend om op de eerste plek in Google te komen, iedere website wil daar staan. Wij van Happix vinden dit niet eerlijk. Elke fotograaf verdient het om gevonden te worden.

Meedoen met Happix is en blijft helemaal gratis en risicoloos. Wij hebben voor elke fotograaf plek, want elk type fotografie is terug te vinden op de website. Of je nu hoogte-, portret-, product- of landschapsfoto’s maakt, wij hebben de ruimte voor jou! Hieronder zie je een greep uit de reeds ingeschreven fotografen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

1225+ collega fotografen gingen je voor

Waarom kiezen voor je vacature via Happix?

Zoals je kunt zien, wordt fotografie aangeboden op de manier waarop klanten het liefst zoeken. Wij merkten dat klanten tegenwoordig wezenlijk anders zoeken naar een fotograaf dan tien jaar geleden. Hoe zoek jij zelf naar nieuwe producten of diensten? Je kijkt in je eigen netwerk of je zoekt via het internet en vergelijkt met andere producten/diensten. Dit zoekgedrag zorgt ervoor dat je andere vaardigheden dient te beheersen dan alleen fotografie. Het heeft er zelfs helemaal niks mee te maken. Denk hierbij aan Google Adwords, social media, linkbuilding, conversie optimalisatie en copywriting, dit zijn allemaal marketing specialisaties.

Happix is van mening dat jij deze vaardigheden niet hoeft te beheersen als professioneel fotograaf zijnde. Ook vinden wij dat jij dit niet hoeft uit te besteden aan dure partijen die niet de nodige zorg en liefde in jouw website steken. Wij gaan voor die eerste plek, overal. En jij hoort erbij! Meedoen is gemakkelijk, gratis, veilig en levert leuke gevarieerde opdrachten op. Je loopt geen risico en je kunt bij elke aangevraagde opdracht aangeven of jij wel of niet beschikbaar bent voor de klus. No worries!

Nieuwe opdrachten zijn binnen handbereik. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je account aan te maken, jouw teksten zo persoonlijk mogelijk schrijven en met zoveel mogelijk categorieën meedoen. Zo vergroot jij jouw kansen om die opdrachten binnen te slepen! Was alles maar zo gemakkelijk. Vergeet die professionele fotograaf vacature en schrijf je vandaag nog in op Happix!

Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 322 reviews