Mijn favorieten
Sluiten

Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen

  • Zonder investering vooraf heb je toegang tot 10.000’en opdrachtgevers
  • We doen je webmarketing en werken met partners als Intratuin en Blije Doos
  • Jij bepaalt je tarieven en beschikbaarheid. Je hebt alle controle
  • Focus jezelf op fotografie. Jij doet de fotoshoot, wij doen de rest

Professionele fotograaf opdrachten nodig? Vind de beste fotograaf!

Ben jij professioneel fotograaf en kun je wel wat meer opdrachten gebruiken? Doe dan mee met Happix! Het grootste vergelijkingsplatform in Nederland verwelkomt jou met open armen. Al heel wat collega's hebben hun plekje op de website al geclaimd, nu jij nog! Fijn dat jij ons gevonden hebt, nu wordt het tijd dat klanten jou gaan vinden. Elke fotograaf probeert op de eerste plaats te komen in Google, maar dat is nu eenmaal niet mogelijk. Wij vinden dat elke fotograaf (ook zonder kennis van webmarketing) dezelfde plek bovenaan verdient. Daarom doen wij dit samen.

Maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je specialisme is of wat je ervaring is.. voor iedereen is er plek op Happix. Of nu al dertig jaar in het vak zit of net start, voor iedereen is er een markt. Iedereen is welkom! Het mooiste aan dit platform is het feit dat het helemaal gratis is om mee te doen. Wij werken op basis van het no cure, no pay principe. Dus je hoeft je geen zorgen te maken!

1275+ collega fotografen gingen je voor

Waarom kiezen voor je vacature via Happix?

Fotografie wordt op onze website aangeboden op de manier waarop jouw potentiële klanten zoeken. Na onderzoek is gebleken dat klanten op een bepaalde manier zoeken naar hun fotograaf. Hier spelen wij op in, zodat jij makkelijker gevonden wordt. Hoe zoek jij naar meubels of nieuwe sportkleren? Voornamelijk online! Nu wil jij ook online gevonden worden, maar daarvoor heb je vaardigheden nodig die niks met fotografie te maken hebben. Denk aan copywriting, websites bouwen, Google Adwords, webmarketing, zoekmachineoptimalisatie en social media.

Het is niet gemakkelijk om deze vaardigheden te bezitten, dus soms gebeurt het niet en soms wordt het uitbesteed aan dure marketingbureaus. Als je met ons meedoet profiteer je van de kennis die wij in huis hebben, zodat jij sneller de klanten bereikt die jij wilt bereiken. Meedoen is simpel, gratis en zonder enig risico. Wij ontzorgen jou volledig.

Het enige wat wij van jou vragen is om je profiel compleet te maken en te reageren op de aangevraagde fotoshoots. Zo gemakkelijk is het. Geen gedonder, wel meer opdrachten. Doe vandaag mee en pak die opdrachten mee op ons groeiende platform. Samen staan wij sterk en veranderen wij de fotografiemarkt.

Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 324 reviews