Mijn favorieten
Sluiten

Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen

  • Zonder investering vooraf heb je toegang tot 10.000’en opdrachtgevers
  • We doen je webmarketing en werken met partners als Intratuin en Blije Doos
  • Jij bepaalt je tarieven en beschikbaarheid. Je hebt alle controle
  • Focus jezelf op fotografie. Jij doet de fotoshoot, wij doen de rest

Freelance fotograaf opdrachten nodig? Vind de beste fotograaf!

Ben jij freelance fotograaf en op zoek naar meer opdrachten? Stop met zoeken en laat klanten jou vinden op Happix! Wij zijn het grootste vergelijkingsplatform van Nederland. Wij vinden het niet eerlijk dat jij, een freelance fotograaf, kennis nodig heeft van online marketing om online op te vallen. Jij verdient het om online gevonden te worden.

Wij hebben voor elke fotograaf ruimte op de website, wat je specialisatie ook is. Of je nu fan bent van vastgoedfotografie of juist kinderfotografie - jij past altijd ergens tussen. Iedereen is op zoek, maar vinden vaak niet de fotograaf die het beste bij de klus past. Ze nemen iemand aan uit het eigen netwerk of juist de fotografen bovenaan in Google. Zorg dat klanten jou vinden als perfecte fotograaf en doe mee! Hieronder kun je de fotografen vinden die al overtuigd zijn van Happix. Kom jij erbij?

1225+ collega fotografen gingen je voor

Waarom kiezen voor je vacature via Happix?

Op Happix wordt fotografie aangeboden op de manier waarop ernaar gezocht wordt. Daarom is het zo gemakkelijk om de juiste fotograaf aan de freelance opdracht te matchen. De markt is flink veranderd ten opzichte van tien jaar geleden, hier spelen wij dan graag op in! Alles vindt online plaats. Of het nu gaat om de zoektocht naar een timmerman of een nieuw paar schoenen, je vergelijkt en regelt het online. Niet meer dan logisch om dit ook bij iets belangrijks als fotografie te doen. Want door dit nieuwe zoekgedrag zijn er ook andere vaardigheden nodig, specifieke marketing specialisaties. Deze hebben niks met jouw vakgebied te maken. Je kunt hierbij denken aan linkbuilding, copywriting, social media, Google Adwords en conversie optimalisatie. Dat is toch niet jouw beroep?

Wij vinden dat jij deze vaardigheden niet hoeft te beheersen, het is simpelweg jouw vakgebied niet. Jij bent freelance fotograaf. Uitbesteden is duur en deze partijen stoppen vaak niet de nodige tijd en liefde in jouw website. Daarom krijg jij op je profiel op Happix de nodige ruimte om iets over jezelf en je specialisatie te vertellen. Het is ook nog eens gratis! Wij geloven heilig in het no cure, no pay principe. Waarom risico lopen als je de voordelen nog niet gezien hebt?

Krijg toegang tot ons netwerk, marketing team en kennis om zo te groeien als fotograaf. Het enige wat wij van jou vragen? Maak je profiel aan en maak het zo persoonlijk mogelijk in je teksten. Dit werkt ontzettend goed in het opwekken van vertrouwen. Maar, maak je geen zorgen. Wij willen jou bij elke stap helpen. Sleep die opdrachten binnen en doe mee!

Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 322 reviews