Mijn favorieten
Sluiten

Doe mee met het grootste platform voor professionele fotografen

  • Zonder investering vooraf heb je toegang tot 10.000’en opdrachtgevers
  • We doen je webmarketing en werken met partners als Intratuin en Blije Doos
  • Jij bepaalt je tarieven en beschikbaarheid. Je hebt alle controle
  • Focus jezelf op fotografie. Jij doet de fotoshoot, wij doen de rest

Fotograaf opdrachten nodig? Vind de beste fotograaf!

Professioneel fotograaf en op zoek naar nieuwe opdrachten? Dan zit je bij Happix aan het juiste adres! Happix is het grootste vergelijkingsplatform van Nederland. Zowel de aangesloten fotografen als klanten komen uit het gehele land. Dus jouw regio komt altijd aan bod! Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om op de eerste plaats in Google te komen, iedereen wil daar namelijk staan. Dit is niet gemakkelijk. Jij bent fotograaf, geen online marketing specialist. Jij verdient het om online gevonden te worden.

Of je nu baby’s, kinderen, huwelijken, vastgoed of natuur fotografeert, wij hebben alles onder één dak. Zowel de zakelijk markt als de particuliere markt! Je kunt in meerdere categorieën meedoen (raden wij zelfs aan), om op meer plekken gevonden te worden op onze website. Het mooiste? Meedoen is en blijft helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en je kunt helemaal los!

1225+ collega fotografen gingen je voor

Waarom kiezen voor opdrachten via Happix?

Happix wil het zowel voor klant als fotograaf gemakkelijk maken om een match te vinden in de zoektocht naar fotografie. Hier steken wij veel tijd en energie in! Daarom bieden wij ook fotografie aan op de manier waarop de klant zoekt. Dit is namelijk helemaal anders dan dat het tien jaar geleden was. Hoe zoek jij naar een nieuwe outfit of nieuw apparatuur? Juist, online. Je zoekt, vindt, vergelijkt en koopt online. Jouw klanten doen dit ook, waardoor andere vaardigheden vereist zijn. Vaardigheden die helemaal niks met fotografie te maken hebben. Denk hierbij aan: social media, website bouwen, content genereren, webmarketing, zoekmachineoptimalisatie, link building en Google Adwords.

In een wereld waar Google je beste of slechtste vriend is, wil je wel een steuntje in de rug krijgen. Wij vinden dat jij, als professioneel fotograaf, niet hoeft te worstelen met Google en zijn eindeloze updates en wijzigingen. Stilstaan is achteruitgaan, jij hoeft niet stil te staan. Bij Happix werken wij met een team van professionals dat op de hoogte is van alle ins en outs van de online marketingwereld. Zodat jij dat niet hoeft te zijn en alsnog je opdrachten verkrijgt.

Meedoen met Happix is en blijft gratis, veilig en erg gemakkelijk. Je maakt een profiel aan, vult al je gegevens in, upload je portfolio en je bent klaar voor je opdrachten. Je loopt geen risico en er zijn ook geen vaste kosten. De betaling en afhandeling per geboekte shoot regelen wij overigens allemaal voor jou. Het enige wat jij verder hoeft te doen is antwoorden op shoots, uitvoeren en foto’s uploaden. Was alles maar zo simpel. Doe met ons mee! Jouw opdrachten vind je via Happix.

Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 322 reviews