Loading...

Hoogtefotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Hoogtefotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Vastgoed fotografie

Verfijn je keuze

Hoogte Fotografie

Wat is hoogtefotografie??


Hoogtefotografie is een vorm van vastgoedfotografie. Deze manier van fotograferen zorgen voor een ander perspectief op gebouwen en landschappen.

Wat is hoogtefotografie?

Hoogtefotografie is een vorm van fotografie waarbij de foto’s vanuit een hoog standpunt worden gemaakt, de naam zegt het eigenlijk al. Het kan ook zijn dat foto’s hierbij worden gemaakt vanuit een gebouw. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een statief waar de camera op gemonteerd wordt en welke tot zeven meter de lucht in kan.

Waarvoor wordt hoogtefotografie gebruikt?

Hoogtefotografie wordt met name bij vastgoedfotografie gebruikt. Je hebt hierbij geen last van obstakels en woningen en gebouwen kunnen in zijn geheel worden vastgelegd. Hierdoor worden foto’s vaak een stuk aantrekkelijker. In een oogopslag is duidelijk hoe de verhoudingen zijn van de tuin en het huis. Hoogtefotografie is dus onmisbaar bij de verkoop van vastgoed.

Door: Martin uit Heerewaarden

Geïnteresseerd in hoogtefotografie?

Op zoek naar een fotograaf voor hoogtefotografie? Dan zit je hier aan het juiste adres! Goede hoogtefoto’s kunnen het verschil maken. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om mooie foto van een landschap of van vastgoed, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.