Loading...

Workshopfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Workshopfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Workshops

Verfijn je keuze

Fotoworkshop

Wat is een fotowandeling?


Hoe leuk is het om op fotowandeling te gaan door je eigen stad? Deze workshop zorgt dat jij jouw stad beter kan leren kennen én ook de camera. Ga de highlights af en leer beter te fotograferen.

Wat houdt een fotowandeling in?

Vind jij fotografie net zo leuk als wij dat vinden en wil je meer leren in een fotoworkshop? Zelfs dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er valt altijd enorm veel te leren over fotografie en al helemaal als je beginnend fotograaf bent. Tijdens de fotowandeling word je onder leiding van een professionele fotograaf begeleid in het proces van idee tot foto. Je leert prachtige foto’s te maken op locatie, waardoor je na de workshop kan inspelen op wisselend licht, voorbijgangers en perspectief. Zo maak je tijdens de wandeling gelijk kennis met de mogelijkheden van fotografie.

Door: Meindert uit Sexbierum

Geïnteresseerd in een fotowandeling?

Het is spannend om met de camera in de weer te gaan, alleen niet altijd de gemakkelijkste klus. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, waardoor informatie en tips van een ervaren vakfotograaf gewenst is. Of je nu een shoot wilt boeken of je wilt meelopen met een fotograaf tijdens een fotowandeling, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1725+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.