Loading...

Een fotograaf boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Studiofoto's zakelijk

Verfijn je keuze

Computer Images

Wat zijn computer generated images (CGI)?


Computer Generated Images (veelal bekend als CGI) zijn foto's die voornamelijk digitaal gemaakt worden aan de hand van photoshop.

Wat houdt CGI in?

Computer Generated Images (CGI) is een vorm van studiofotografie waar op basis van een foto of een afbeelding een ontwerp wordt ontwikkelt. Deze manier om een afbeelding te creëren wordt gebruikt op televisie, in 2D spellen, 3D spellen, fotografie en simulaties. De afbeelding wordt volledig gemaakt door middel van digitale technieken zoals bijvoorbeeld photoshop.

Op deze manier kan elke mogelijke afbeelding gemaakt worden. Zowel een leeg canvas als een foto kan de basis vormen voor CGI. Op deze manier kan een merk steviger in de markt staan met beeldmateriaal dat volledig is gepersonaliseerd.

Het is relevant dat de fotograaf bedreven is in digitale technieken, aangezien dit de voornaamste handelingen vereist om de uiteindelijke afbeelding te creëren. De belichting, de kleuren en het onderwerp dat gefotografeerd is, moeten perfect in beeld komen.

Door: Lourens uit Breda

Geïnteresseerd in CGI?

Ben je op zoek naar de perfecte CGI? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een geoptimaliseerde portretfoto of om een product benadrukken, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1650+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.