Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een luchtfotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over je luchtfoto maken in Nederland

Het is altijd verrassend om een bedrijf, woonhuis, (bedrijfs)evenement of natuurgebied van bovenaf te zien. Luchtfotografie is uniek in zijn soort. Er is namelijk zowel contact met de piloot van het vliegtuig als met de fotograaf. 

Hierbij is wel wat geduld vereist, als er met haast gewerkt wordt kan dit invloed hebben op de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat. Er zijn namelijk veel factoren die meespelen bij het maken van dé perfecte luchtfoto. Het is een hele specifieke vorm van fotograferen, waarbij de fotograaf precies weet wanneer hij/zij in actie moet komen.

Er zijn heel wat factoren die meewegen als je luchtfoto’s wil laten maken. Een professionele camera heeft veel meer mogelijkheden om goede foto’s te maken dan een drone. Zo kun je denken aan een andere witbalans, zoom, belichting, hoge resolutie en contrast van de foto. Dit kan erg variëren tussen een camera op de drone of op een vliegtuig. 

Dat zijn aspecten die afgewogen moeten worden tijdens het maken van een keuze tussen een drone fotograaf en een luchtfotograaf. Uiteraard kan dit worden besproken met professionele fotografen die er meer vanaf weten, uiteindelijk zal dat leiden tot het beste resultaat voor de foto’s volgens de klant zijn wens.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor het maken van je luchtfoto in Nederland via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van luchtfotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw buurt. Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om de juiste fotograaf te vinden, want het moet echt aansluiten bij jouw stijl en wensen. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt om alle 1575+ professionele fotografen te vergelijken. 

Je kunt gemakkelijk op prijs, locatie en (niet onbelangrijk) reviews sorteren. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod luchtfotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Tips voor een goede luchtfoto

We hebben nog drie korte maar waardevolle tips voor je!

  • Bedenk samen met de luchtfotograaf een gunstige tijd, zodat er geen schaduwen ontstaan. 
  • Voer daarnaast de vlucht alleen uit als het weer absoluut perfect is. 
  • Vliegen is te duur voor middelmatige kwaliteit.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een luchtfotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen