Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke food fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Culinaire fotografie? Vergelijk hier alle culinaire fotografen

Ben je op zoek naar een betaalbare culinaire fotograaf in je omgeving? Op Happix vind je het grootste aanbod culinaire fotografen. De fotografen worden overzichtelijk naast elkaar gezet op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Op deze manier wordt vergelijken erg gemakkelijk!

Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om foto’s te maken met camera’s en mobiele telefoons, dus waar zit dan de meerwaarde van een ervaren professionele fotograaf? Deze meerwaarde is te vinden in haar/zijn kennis en kunde. Een professional weet precies hoe jij het beste tot je recht komt, van de apparatuur tot de poses, tot de nabewerking van de foto’s. Zo krijg jij de beste foto’s waar je nog lang met veel plezier van kunt genieten.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je culinaire fotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Je wilt het liefst zekerheid als je een fotoshoot boekt. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent en dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat de tarieven voor een fotoshoot altijd compleet zijn. Onze duidelijke, goed omschreven totaalpakketten zijn inclusief reiskosten. Zo heb je altijd en zonder omwegen het tarief helder en weet je van te voren precies wat je gaat betalen voor jouw fotoshoot.

Heb je aan de shoot een ervaring overgehouden die jij graag wilt delen? Je kunt jouw culinaire fotograaf beoordelen op basis van communicatie, fotoshoot en uiteindelijke resultaat. Hiermee help je zowel de fotograaf als andere geïnteresseerden. Ben je niet tevreden over jouw shoot of culinaire fotograaf? Stuur ons een persoonlijk bericht, dan kijken wij hoe wij jou verder kunnen helpen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, want jouw tevredenheid staat voorop bij Happix.

Veelgestelde vragen over culinaire fotografie

Wat kost een culinaire fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een culinaire fotograaf zijn gemiddeld €800,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is culinaire fotografie?

Bij culinaire fotografie legt de fotograaf jouw gerechten vast dat je zelfs digitaal gaat watertanden zijn. Door het gebruik van de juiste belichting creëert de fotograaf een bijpassende sfeer.

Waarom een culinaire foto laten maken?

Een professionele fotograaf kent alle trucjes om jouw gerecht er nóg beter uit te laten zien. Dit is handig voor je menukaart, kookboek, marketing uitingen en Instagram. Wist jij bijvoorbeeld dat er vaak motorolie wordt gebruikt in plaats van stroop?

Hoe werkt een culinaire fotoshoot?

Deze culinaire vorm van fotografie wordt vaak in een studio uitgevoerd, maar kan tevens op locatie. De voordelen van een studio liggen vooral bij het perfectioneren van de belichting, iets dat je wil bij culinaire fotografie.

Wie is de beste culinaire fotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type culinaire foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je food fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen