Mijn favorieten
Sluiten

Geef een zwangerschaps shoot kado!

Wie ga jij blij maken met een fotoshoot? Het Fotoshoot kado is in heel Nederland inwisselbaar bij 1225+ professionele fotografen en geldt voor alle fotoshoots!

  • Geef een blijvende herinnering kado
  • Direct na aanschaf in je mailbox
  • Bepaal zelf de waarde
  • Schrijf je eigen persoonlijke tekst
Kies jouw Fotoshoot kadobon
De nationale fotokadobon

Het leukste zwangerschapscadeau om te geven en krijgen!

Zwangerschap is een prachtige periode. Wat is er nou mooier dan dit moment vast te leggen? Een blijvende herinnering aan deze periode is het mooiste kado voor een zwangerschap om te geven én te krijgen. Met het Fotoshoot kado geef je jouw dierbare een persoonlijke ervaring.

Wie ga jij blij maken met een fotoshoot? Geef het Fotoshoot kado! Dan weet je zeker dat je iemand heel blij maakt. Foto’s zijn namelijk tijdloos en brengen persoonlijke herinneringen naar boven.

Het maakt niet uit waar je woont of welke stijl je mooi vindt, want met 1225+ professionele fotografen in heel Nederland en 32 soorten fotoshoots is er altijd voldoende keuze.

Geef een fotoshoot kadobon!

Dan kan jouw moeder/zus/vriendin zelf de fotograaf en fotoshoot uitzoeken. Met het Fotoshoot kado geef je jouw dierbare een persoonlijke ervaring! Je kiest zelf het tarief dat je wilt besteden. Na het invullen van je eigen gegevens wordt de cadeaubon naar jouw mail verzonden. Waarom? Zo weet je zeker dat je het kado ontvangt en je zelf kunt kiezen wanneer je de kadobon verzendt! 

Het Fotoshoot kado is gratis te personaliseren met jouw eigen tekst. Laat zien hoeveel je om iemand geeft en zet hem of haar in het zonnetje. Ten slotte is een blijvende herinnering het mooiste cadeau voor een zwangerschap om te krijgen én te geven.

Meest gekozen kadobonnen

Of boek zelf een fotoshoot als zwangerschap cadeau

Je kan in plaats van een cadeaubon geven natuurlijk ook de fotoshoot zelf boeken als zwanger cadeau. Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul een locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele autofotograaf in die regio. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Laat je inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

4 snelle tips voor je zwangerschaps cadeau

Er komt best wat bij deze fotoshoot kijken en er zijn veel verschillende stijlen foto’s. Als je een speciaal verzoek hebt of vragen hebt, dan kun je hiermee altijd terecht bij je fotograaf. Met deze 4 snelle tips van de pro's kom jij in ieder geval al een heel eind.

1. Plan de fotoshoot tussen de 32 en 38 weken

Voor een succesvolle zwangerschap fotoshoot is het belangrijk dat de buik al goed zichtbaar is. Maar plan het ook niet té laat, want voordat je het weet is de baby een paar weken eerder en ben je te laat. Misschien is geboortefotografie dan nog een optie. Let er dus ook op dat je op tijd op zoek gaat naar een fotograaf!

2. Juiste poses kiezen

Geef het cadeau op tijd. Zo kan de gelukkige van te voren bedenken hoe ze wilt poseren. Oefen ook alvast thuis, voor je partner of voor de spiegel. Zo gaat ze goed voorbereid de fotoshoot in. Voelt ze zich een beetje onzeker? Heeft ze geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat ze zichzelf op haar gemak zal voelen en dat het een goede en spontane foto wordt.

3. Kledingtip

Nog een reden op het cadeau op tijd te geven. Gaat voor ze voor een bedekte of blote buik? Of wilt ze misschien helemaal naakt worden gefotografeerd? Je kunt alle kanten op met een zwangerschapsfotoshoot. Het belangrijkste is dat ze kleding aantrekt die zij mooi vindt en waarin ze zich op haar gemak voelt. Let er wel op dat strakke kleding strepen kunnen achterlaten op de huid en dat is niet mooi.

4. De locatie van je shoot

Geef je een zwangerschapsfotoshoot in een studio of op locatie, bijvoorbeeld in de natuur? Denk van te voren na over wat ze mooi zal vinden en bespreek dit met je fotograaf. Hij heeft veel ervaring en kan je hierover het best adviseren. Kies je voor een buitenlocatie? Houd dan rekening met de tijd, het weer en... nieuwsgierige voorbijgangers! Mocht de gelukkige de locatie nog willen veranderen achteraf dan kan dat in overleg met de fotograaf.

Alle fotografen in jouw regio weten echter nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Een fotoshoot wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 321 reviews

Vind altijd de fotograaf die bij jou past

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je al wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Meeste soorten fotografie

Het maakt niet uit wie of wat je gefotografeerd wilt hebben, want met 32 soorten fotografie is er altijd voldoende keuze. Het enige wat jij hoeft te doen is je locatie in te vullen. Weet je al wat je wilt? Een portret? Een profielfoto? Trouwfotografie? Dan kun je gemakkelijk de zoekresultaten op basis van jouw wensen filteren. Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank!

Gratis annuleren

We zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar, want bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking! Ben je toch verhinderd of is er iets veranderd? Geen zorgen, in overleg met de fotograaf kan alles gewijzigd worden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om tot 48 uur van tevoren gratis te annuleren. Eventuele betalingen worden direct teruggestort.

100% tevredenheidsgarantie

Happix zorgt voor dé perfecte match tussen fotograaf en klant. Als vergelijkingsplatform voor fotografie nemen wij de zorgen uit handen van de fotografen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: jou blij maken met mooie foto’s! 

Onze negen garanties zorgen ervoor dat jij een goed gevoel krijgt wanneer jij naar jouw prachtige foto kijkt. Pas wanneer jij blij bent, zijn wij dat ook! 

We garanderen je bijvoorbeeld het grootste aanbod van professionele fotografen, zekerheid door geverifieerde reviews, nooit reiskosten binnen je regio, altijd een vaste prijs vooraf met onze all-in tarieven, eenvoudig online betalen via alle gangbare methodes en natuurlijk 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Zijn de foto’s toch niet helemaal zoals je wil of is er wat misgegaan tijdens de fotoshoot? Download je foto's dan niet en neem binnen 7 dagen nadat je foto's voor je klaar staan contact op met de klantenservice. Dan zorgen we samen met je fotograaf voor een oplossing. 

Wij zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar. Want wil je in de toekomst weer foto’s laten maken? Dan zien we je natuurlijk héél erg graag weer terug. Bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking

Laagste all-in tarief

Het maakt niet uit of je fotografen in Den Haag, fotografen in Rotterdam of fotografen in Haarlem zoekt. Bij Happix krijg je vooraf een vaste prijs. Zo hoef je geen offertes meer aan te vragen en heb je nooit onverwachte kosten zoals reiskosten. Je ontvangt je foto’s altijd bewerkt en in hoge resolutie en je mag ze vrij gebruiken.

Alle fotoshoots hebben het laagste all-in tarief. Vind je na het boeken van jouw fotoshoot dezelfde fotoshoot van dezelfde fotograaf op een andere plek goedkoper? Happix geeft een laagste prijsgarantie. Je krijgt dan 25% korting op dát tarief!