Loading...

Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Matthijs

Fotograaf Matthijs uit Utrecht.

O.a. Socialmedia fotografie, Sportfotografie en Productfoto's Webshop

Ik ben zelf echt een reisgek. Het liefst zou ik continue onder weg zijn en nieuwe culturen ontdekken, nieuwe plekken ontdekken van het land en het hiken door de bergen. 

Kim

Fotograaf Kim uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Ik ben een fotograaf met jaren ervaring in zowel Europa als de Verenigde Staten en heb op het moment meer dan 25 Ambassades als klant. Verder werkt ik wekelijks aan (commerciele) shoots als Meetings en seminairs voor de Verenigde Naties, de Nederlandse regering, Buitenlandse Zaken, inkomende presidenten op staatsbezoek, handelsmissies etc etc. Naast reportage fotografie op hoog niveau maak ik (statie) portretten, leg ik recepties vast, leg ik bezoeken aan het koninklijk paleis vast en doe ik prive evenementen ( prive etentjes etc). Daarnaast doe ik ook huwelijks fotografie op hoog niveau en maak ik wekelijks albums voor mijn klanten. Verder ben ik onder andere hoofdfotograaf voor Diplomat Magazine. United Nations (UN) - International Criminal Court (ICC) - Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) - Presidency of theRepublic of Liberia - Embassy of France to the Kingdom of the Netherlands- Embassy of India to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of theUnited Arab Emirates to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Kenyato the Kingdom of the Netherlands - Consulate of The Netherlands in SanFrancisco to the United States of America - Embassy of Kuwait to theKingdom of the Netherlands - Embassy of El Salvador to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Panama to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Pakistan to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Burundito the Kingdom of the Netherlands - City & County of San Francisco,Mayor’s office – United States of America - Embassy of Côte d’Ivoire tothe Kingdom of the Netherlands - Embassy of Hungary to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Tanzania to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Uganda to the Kingdom of Belgium - Embassy of Macedonia to theKingdom of the Netherlands - Embassy of Botswana to the Kingdom of Belgium- Embassy of Armenia to the Kingdom of the Netherlands - Embassy ofGuatemala to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of the DominicanRepublic to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Cyprus in TheNetherlands - Representation of Taiwan to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Peru to the Kingdom of the Netherlands

10
John

Fotograaf John uit Utrecht.

O.a. Familiefotografie, Portretfotografie en Partyfotografie

Het is de meest levensechte vorm van herinneringen opslaan, en als je het goed doet stel je mensen in staat deze herinneringen te herbeleven. Dat is fantastisch. Verder ben ik ook met video en muziekcompositie bezig, voor films, maar ook techno/house/trance voor de dansvloer.

Jeroen

Fotograaf Jeroen uit Tolkamer.

O.a. Familiefotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Met de fotocamera in de hand kom ik in een creatieve flow terecht. Of ik nou een natuur- of een landschapsfoto maak of dat ik in opdracht een portret van kleinkinderen moet maken. Ik ga dan op zoek naar de bijzondere details en probeer deze op het juiste moment vast te leggen. Hierbij laat ik vooral mijn gevoel het werk doen. Met de wensen van de opdrachtgever in het achterhoofd ga ik dan aan de slag. Het is prachtig als je je werk kunt doen waarbij je vanuit je gevoel de juiste resultaten behaald.

Marcel

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik zonder bijzondere interesse van het hetgeen ik zie geboeid raak door het getoonde beeld. Ongeacht het onderwerp moet de emotie van het moment voelbaar zijn. 

Eric

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Reisfotografie en Fotoworkshop

Lijnen, licht, vormen, geschiedenins of juist het nieuwe. Architectuur is een uiting, het fotograveren van deze uiting een kunst. Vertel het verhaal van het gebouw, laat het stralen en laat de schoonheid zien.

Shauni

Fotograaf Shauni uit Alkmaar.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Een prachtig moment om vast te leggen om je kinderen later te laten zien. Of om zelf op terug te kijken.  Zwangerschap is één van de meest belangrijkste momenten in je leven en ik ben er voor je om dit vast te leggen om het niet meer te vergeten. En sinds kort kan dit ook binnen in de studio voor mooie zwart wit foto's!  Het gaat om jullie en de band met de nieuwste familielid, dat is wat wij vast leggen!

9,2
Anahi

Fotograaf Anahi uit Amsterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Fotoreportage

Foto's voor de pers, foto's voor teams van bedrijven. Ruime ervaring met meerdere bedrijven, organisaties en reclamebureaus.

Adri

Fotograaf Adri uit Breda.

O.a. Portretfotografie, Partyfotografie en Evenementenfotografie

Als voorbeeld zijn hier de foto's van Parijs en Rome...

9,2
Tahné

Fotograaf Tahné uit Helmond.

O.a. Productfoto's Webshop, Foodfotografie en Dierenfotografie

Voor mij is fotografie een combinatie van licht en geduld. Binnen mijn autonome werk kijk ik dan ook graag naar de meesters uit de Gouden Eeuw. De ervaring die ik daarbij opdoe gebruik ik dan weer voor werken in opdracht. Bijvoorbeeld wanneer ik dieren fotografeer. 

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.