Loading...

Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Jet

Fotograaf Jet uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Bij een portret richt ik me op het verhaal achter de persoon. Ik werk zowel op locatie als in de studio. Jouw imput vind ik belangrijk, daarom neem ik graag de tijd om samen tot een mooi "intiem" portret te komen. 

8,8
Guido

Fotograaf Guido uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

Hier een verzameling van lifestyle en outdoor fotografie. Iets dat ik graag als vrij werk naast mijn commerciele opdrachten doe. Hierbij experimenteer ik ook met analoog, meestal 35mm maar soms ook met grootformaat.  Veel van de foto's zijn genomen wanneer ik alleen op pad ga met een backpack, mijn tentje en mijn camera spullen. Ik voel mij daarom een met mijn omgeving wat mij in staat brengt om dit zo goed mogelijk vast te kunnen leggen. Iets dat er tijd intensief is maar wat mij verder brengt als fotograaf en mens.  Het gaat voor mij namelijk verder dan fotograferen alleen, het is ook gewoon dat je aanwezig kan zijn in al het moois dat wij om ons heen hebben. 

9,2
Sabine

Fotograaf Sabine uit Millingen aan de Rijn.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotograferen is  tekenen met licht ! Alleen een mooi gebouw fotograferen is nooit  voldoende. Alles moet kloppen en je raken.!

Marcel

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik zonder bijzondere interesse van het hetgeen ik zie geboeid raak door het getoonde beeld. Ongeacht het onderwerp moet de emotie van het moment voelbaar zijn. 

Bob

Fotograaf Bob uit Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Met mijn productfotografie probeer ik zo goed mogelijk de details van het product vast te leggen. Ook de omgeving van een product kan hierbij gelangrijk zijn en meegenomen worden.  Hierbij streef ik naar fotografische perfectie qua resolutie, scherpte diepte, kleur, enz. Graag verken ik de grenzen van de techniek met alle nieuwe mogelijkheden die met moderne opname en weergave technieken mogelijk zijn. Denk hierbij aan 360 graden spin opnames waarbij het product interactief van alle kanten bekeken kan worden.

Johan

Fotograaf Johan uit Heteren.

O.a. Productfoto's Webshop, Productfoto's High end en Reisfotografie

Om iets wat glimt goed tot zijn recht te laten komen moet je er het juiste licht op laten vallen. Soms is er uren aan een mooi stuk greedschap besteedt, het zou toch zonde zijn om er dan geen mooie foto van te maken! Bij mij ben je dan op het juiste adres. Maar ook andere dingen zoals sieraden en horloges vind ik heerlijk om te fotograferen.

Romy

Fotograaf Romy uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

In mijn fotografie wil ik de gevoel van het concert of festival vastleggen. Sfeerbeelden zijn belangrijk, maar vooral de actiemomenten van de show wil je niet missen. De uitdaging zit in het vastleggen van alle beweging bij weinig licht. Een goede concertfoto moet ervoor zorgen dat je er bij had willen zijn! 

10
Tahné

Fotograaf Tahné uit Helmond.

O.a. Productfoto's Webshop, Foodfotografie en Dierenfotografie

Voor mij is fotografie een combinatie van licht en geduld. Binnen mijn autonome werk kijk ik dan ook graag naar de meesters uit de Gouden Eeuw. De ervaring die ik daarbij opdoe gebruik ik dan weer voor werken in opdracht. Bijvoorbeeld wanneer ik dieren fotografeer. 

Clazien

Fotograaf Clazien uit Etten‑Leur.

O.a. Evenementenfotografie, Productfoto's Webshop en Foodfotografie

Deze foto's heb gemaakt voor mijn afstudeerproject, ik heb als het ware de groenten een podium gegeven. De groenten heb ik zo gefotografeerd omdat groenten ook gezien mogen worden. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat het fotograferen van producten mij het meest aantrekt omdat ik daar vooral mijn creativiteit in kwijt kan, maar ook dat ik het helemaal in de hand heb. Spelen met licht vind ik een hele leuke bezigheid en uitdaging

Anahi

Fotograaf Anahi uit Amsterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Fotoreportage

Foto's voor de pers, foto's voor teams van bedrijven. Ruime ervaring met meerdere bedrijven, organisaties en reclamebureaus.

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.