Loading...

Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

John

Fotograaf John uit Utrecht.

O.a. Familiefotografie, Portretfotografie en Partyfotografie

Het is de meest levensechte vorm van herinneringen opslaan, en als je het goed doet stel je mensen in staat deze herinneringen te herbeleven. Dat is fantastisch. Verder ben ik ook met video en muziekcompositie bezig, voor films, maar ook techno/house/trance voor de dansvloer.

Jeroen

Fotograaf Jeroen uit Tolkamer.

O.a. Familiefotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Met de fotocamera in de hand kom ik in een creatieve flow terecht. Of ik nou een natuur- of een landschapsfoto maak of dat ik in opdracht een portret van kleinkinderen moet maken. Ik ga dan op zoek naar de bijzondere details en probeer deze op het juiste moment vast te leggen. Hierbij laat ik vooral mijn gevoel het werk doen. Met de wensen van de opdrachtgever in het achterhoofd ga ik dan aan de slag. Het is prachtig als je je werk kunt doen waarbij je vanuit je gevoel de juiste resultaten behaald.

Ids

Fotograaf Ids uit Zwolle.

O.a. Bruidsfotografie, Foodfotografie en Drone fotografie

De manier waarop kleur, compositie en element een verhaal kan vertellen is voor mij erg fascinerend.

Bob

Fotograaf Bob uit Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Met mijn productfotografie probeer ik zo goed mogelijk de details van het product vast te leggen. Ook de omgeving van een product kan hierbij gelangrijk zijn en meegenomen worden.  Hierbij streef ik naar fotografische perfectie qua resolutie, scherpte diepte, kleur, enz. Graag verken ik de grenzen van de techniek met alle nieuwe mogelijkheden die met moderne opname en weergave technieken mogelijk zijn. Denk hierbij aan 360 graden spin opnames waarbij het product interactief van alle kanten bekeken kan worden.

Paulien

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Ik ben opgeleid als ontwerper in de tuin- en landschapsarchitectuur. Het werken met beelden is binnen de tuin- en landschapsarchitectuur een belangrijk aspect. Hiermee kun je een verhaal vertellen, je visie overbrengen. Paulien combineert dan ook graag haar ervaring als ontwerper met de verzorging van fotografie van en voor projecten in stad (straten, parken & architectuur) en landschap. 

Eric

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Reisfotografie en Fotoworkshop

Lijnen, licht, vormen, geschiedenins of juist het nieuwe. Architectuur is een uiting, het fotograveren van deze uiting een kunst. Vertel het verhaal van het gebouw, laat het stralen en laat de schoonheid zien.

Kim

Fotograaf Kim uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Portretfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

Reportages maken vind ik heerlijk om te doen. Als een vlieg aan de muur observeer ik alles wat er zoal gebeurd. Van te voren verdiep ik mij eerst in het onderwerp of de situatie zodat ik er feeling mee krijg en weet wat mij te wachten staat. Zo kom je veel interessants tegen wat het fotograferen meer dan waard is. Omdat ik van nature erg onderzoekend ben is die verdieping van te voren voor mij geen straf en geeft dat de dimensie die een reportage mijn inziens nodig heeft. De mens en zijn verhaal zal altijd centraal staan in een reportage. Sfeer en gevoel vastleggen is wat mij echt voldoening geeft en waar ik heel blij van wordt. 

Guido

Fotograaf Guido uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

Hier een verzameling van lifestyle en outdoor fotografie. Iets dat ik graag als vrij werk naast mijn commerciele opdrachten doe. Hierbij experimenteer ik ook met analoog, meestal 35mm maar soms ook met grootformaat.  Veel van de foto's zijn genomen wanneer ik alleen op pad ga met een backpack, mijn tentje en mijn camera spullen. Ik voel mij daarom een met mijn omgeving wat mij in staat brengt om dit zo goed mogelijk vast te kunnen leggen. Iets dat er tijd intensief is maar wat mij verder brengt als fotograaf en mens.  Het gaat voor mij namelijk verder dan fotograferen alleen, het is ook gewoon dat je aanwezig kan zijn in al het moois dat wij om ons heen hebben. 

9,2
Lieske

Fotograaf Lieske uit Doorwerth.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Interieurfotografie

Niets leuker dan op ontdekking te gaan in een nieuwe omgeving, me te laten raken door landschappen, steden dorpen, mensen, gebeurtenissen en dit alles vast te leggen met mijn camera. Ik ben altijd enorm gefocust op licht en kleur en maak - terwijl ik om me heen kijk - de 2-dimensionale compositie van de 3-dimensionale 'werkelijkheid' direct in mijn hoofd. Als ik na een reis mijn foto's terugzie en alle herinneringen komen direct weer boven, hoop (en merk) ik dat ik anderen met mijn beelden ook in vervoering kan brengen.

Adri

Fotograaf Adri uit Breda.

O.a. Portretfotografie, Partyfotografie en Evenementenfotografie

Als voorbeeld zijn hier de foto's van Parijs en Rome...

9,2
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.