Loading...

Boudoir shoot


Onschuldige, maar zeer stijlvolle vorm van fotografie. Hierbij wordt de mens op zijn mooist weergegeven. Het is artistiek en sensueel. Vaak is het een cadeau aan de partner of voor jezelf.

Paco

Fotograaf Paco uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Portretfotografie

"Fotografie is voor mij een passie. Tijdens het fotograferen ga ik op in mijn omgeving en de situatie van dát moment. Je stapt in de belevingswereld van je medemens; of het nu gaat om foto’s romantisch bij een kampvuur, poëzie die wordt voorgedragen, luisteren naar live muzikanten, dansen op goede muziek, kinderen die vrijuit spelen of als familie kunnen genieten van een bruiloft. Je leert ze zien voor wie ze zijn en wat ze doen en daardoor leer je elkaar beter kennen. Op deze manier kan ik ongemerkt het mooiste van ze vastleggen. Ik vind het geweldig dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. De grootste beloning voor mij is als het bruidspaar hun album en grote print in ontvangst neemt, de emoties van geluk en blijdschap spatten er dan vanaf en dat raakt me iedere keer weer." In veel gevallen werk ik samen op locatie met m'n een assistent. Hij regelt tijdens de fotoshoot de verlichting en neemt indien nodig de video voor z'n rekening. Ik ben trots te mogen vertellen dat ik sinds 2016 tot de selecte groep Fearless Photographers in de wereld behoor.

René

Fotograaf René uit Wageningen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Een van de leukste en belangrijkste dingen in je leven kun je vast leggen door een leuke fotosessie van jou met een dikke buik waarin een nieuw leven ontstaat  Voor mij een voorrecht om dat te mogen vastleggen op een aantal mooie foto's, zodat je later hier nog eens naar terug kunt kijken samen met je kinderen en / of partner  De meest ideale periode om deze foto's te laten maken is rond week 30 t/m 34 in deze periode ben je over het algemeen lekker fit en kun je niet wachten om met die kleine in je buik kennis te maken. Verder kan ik gewoon bij je thuis langskomen om deze foto's in eigen huiselijke kring te maken, alleen of samen met je partner / kind of met wie je maar wil. Op deze manier hoef je je ook niet te reizen en ook geen zorgen te maken, en ook kunnen we gewoon lekker naar buiiten als het weer een beetje meezit en dan bij jou in de buurt in de natuur op pad.

Carlo

Fotograaf Carlo uit Arnhem.

O.a. Portretfotografie, Glamourfotografie en Modelfotografie

Bestaand licht en vooral daglicht zijn voor mij de lekkerste lichtbronnen om mee te werken voor portretten. Tuurlijk kan je inflitsten met studiolampen, maar de persoon tonen zoals deze is lukt voor mijn gevoel altijd beter door natuurlijk licht te gebruiken. Ongeacht de lichtbron een krachtig portret gegarandeerd.

Erkan

Fotograaf Erkan uit Apeldoorn.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Fotoreportage

Niets is mooier om een bijzondere dag te kunnen herbeleven met een fotoalbum.  Uw 30 jarig huwelijksfeest, familieuitje of andere bijzondere feestdag. Ik bespreek van te voren uw wensen en bekijk de locatie zodat ik weet wat ik kan verwachten. De omstandigheden vragen om een voorbereiding qua licht, ruimte, setting en activiteiten. Mijn doel is bereikt wanneer u terug kijkt op een geslaagd evenement met mooie herinneringen in de beelden.

9,8
Maren

Fotograaf Maren uit Tilburg.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik hou ervan om mensen op hun mooist vast te leggen. Zeker bij een boudoir shoot is het dan ook het belangrijkste om ervoor te zorgen dat de klant op zijn (meestal haar) gemak is. Dat dit op een fijne manier gebeurt krijg ik vaak terug van mijn klanten. Ik kijk samen met de klant wat de wensen zijn en bouwen langzaam toe naar de meest uitdagende foto's van de reeks. Bij alle foto's vind ik het erg belangrijk dat ze stijlvol zijn. 

10
Heidy

Fotograaf Heidy uit Hoorn.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik vind het zo belangrijk om mensen met een fijn gevoel voor de camera te laten staan. Het moet een feestje zijn! Ik kijk altijd met mijn oog naar iemand en ik zie zoveel moois in iedereen. Ik hoop dat ik dat in mijn foto's ook naar voren laat komen.  Ik word zelf ook zo gelukkig van het maken van foto's! Ik geniet van de connectie die ik dan kan maken met andere mensen.  Share the LoVe!

9,2
Henk

Fotograaf Henk uit Naaldwijk.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Een foto is een blijvende herinnering! En daarin zijn vele mogelijkheden: een foto van jezelf, je partner, samen, met het gezin, of met de hele familie. Voorafgaand aan de shoot maken we een afspraak om alle ideeën en wensen door te nemen. Graag wil ik weten waar de foto's voor gebruikt gaan worden zodat de juiste sfeer bereikt wordt in de beelden. Misschien zijn er wel meerdere doeleinden voor de beelden, dan hou ik daar uiteraard rekening mee. Voor een fotoshoot gaan wij naar een locatie die past bij de wensen die er zijn. Dat kan binnen zijn maar uiteraard ook buiten in de duinen, bossen of willekeurig welke locatie dan ook. Naderhand ga ik de beelden selecteren en bewerken waar nodig.

9,9
Tim

Fotograaf Tim uit Almere.

O.a. Zwangerschapsfotografie en Boudoir shoot

‘Gewoon’ boudoir bestaat eigenlijk niet. Iedere boudoir shoot wordt helemaal naar jouw persoonlijke smaak en stijl aangepast. Kies zelf welke lingeriesetjes je wilt laten zien. Of misschien durf je een stapje verder te gaan en kies je voor stijlvol, eventueel bedekt of naakt?

Didier

Fotograaf Didier uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Portretfotografie

Altijd erg leuk om te doen. Model shoot voor een portfolio of een modeblad. Erg leuk werk. Op locatie of in de studio. Hoe gekker de kleding,hoe aparter de locatie, hoe excentriek als maar mogelijk is, hoe leuker het is om deze fotografie te doen.   

10

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.