Sharon uit Zeeland

Sharon uit Zeeland

Wat is mijn drijfveer?

Mijn missie is om ieder mens ongedwongen, als zichzelf, te laten stralen op een foto. En tot op de dag van vandaag voelt dat zo goed. Ik geniet wanneer ik foto's maak. Wanneer ik na de fotoshoot hoor dat mensen een mooie middag hebben gehad en uiteindelijk tranen in de ogen krijgen als ze de foto’s terug zien, dan is mijn doel bereikt. Daar doe ik het allemaal voor!


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word vrolijk van het zonlicht, ben graag buiten, zing het liefst hard mee in de auto en dans graag. En chocolade, daar word ik ook vrolijk blij van! Ik ben graag op pad en wil altijd leuke, gekke dingen doen. Lekker spontaan. Ben creatief en overal op zoek naar uitdagingen. Eigenwijs. Werk hard en wil veel. Soms te veel op een dag. Een overvolle agenda. Niks doen en uitrusten, daar ben ik niet zo goed in. Ik ben veel onderweg. Reis het hele land door om te fotograferen. Ik ben een levensgenieter en wil steeds nieuwe dingen uitproberen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik leer de mensen die voor mijn camera staan écht kennen. De mooie en minder mooie dingen in hun leven, mag ik mee maken en vastleggen. Dat is heel bijzonder. 

 

 

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 8
Totaal 9,6
9,6

"9.6, De wijze waarop sharon je geruststeld en meedenkt naar het beste resultaat"

Door Menno
Lees Alle informatie over fotograaf Sharon uit Zeeland
Boek Sharon uit Zeeland
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.