Loading...
Sharon

Fotograaf Sharon Willems

2 reviews

Over Sharon


Mijn missie is om ieder mens ongedwongen, als zichzelf, te laten stralen op een foto. En tot op de dag van vandaag voelt dat zo goed. Ik geniet wanneer ik foto's maak. Wanneer ik na de fotoshoot hoor dat mensen een mooie middag hebben gehad en uiteindelijk tranen in de ogen krijgen als ze de foto’s terug zien, dan is mijn doel bereikt. Daar doe ik het allemaal voor!

Ik word vrolijk van het zonlicht, ben graag buiten, zing het liefst hard mee in de auto en dans graag. En chocolade, daar word ik ook vrolijk blij van! Ik ben graag op pad en wil altijd leuke, gekke dingen doen. Lekker spontaan. Ben creatief en overal op zoek naar uitdagingen. Eigenwijs. Werk hard en wil veel. Soms te veel op een dag. Een overvolle agenda. Niks doen en uitrusten, daar ben ik niet zo goed in. Ik ben veel onderweg. Reis het hele land door om te fotograferen. Ik ben een levensgenieter en wil steeds nieuwe dingen uitproberen.

Ik leer de mensen die voor mijn camera staan écht kennen. De mooie en minder mooie dingen in hun leven, mag ik mee maken en vastleggen. Dat is heel bijzonder.     

Sharon heeft 13 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 30 dagen | Heeft een fotostudio in Zeeland

Foto's


Sharon doet


Zwangerschapsfotografie


Newborn & Baby fotografie


Bruidsfotografie


Loveshoot


Familiefotografie


Fotoshoot vriendinnen


Dierenfotografie


Bedrijfsfotografie


Socialmedia fotografie


Reviews


R

Review van Rosalinde

Socialmedia fotografie

Heel prettig contact gehad met Sharon. Ze stelt je erg op je gemak en denkt creatief mee. De communicatie verliep heel soepel en de foto’s zijn erg mooi geworden

M

Review van Menno

Socialmedia fotografie

De wijze waarop sharon je geruststeld en meedenkt naar het beste resultaat

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.