Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Helen

Fotograaf Helen Fijnvandraat

0 reviews

Over Helen

Ik vind het mooi om de prachtige gezichtjes vast te leggen voor altijd, van ieder mensje een uniek plaatje maken. Dit zodat de ouders en het kindje er zelf een mooie herinnering aan over houden. Elk kind is prachtig, mijn doel is om al het moois in een foto te laten zien. Een moment, een emotie, blij, serieus, spelend of gewoon zijn.. Als de kinderen gelukkig zijn.. zij zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontspannen en plezier hebben! De pure blikken vastleggen, hoe ze ook kijken.. Ik vind het gewoon een prachtig vak, omdat je met veel verschillende mensjes in contact komt. Ik vind de kleine mensjes het meest interessant, iedereen is bijzonder, iedereen. Hoe mooi is het als ik in een korte tijd met hen praat en bepaalde natuurlijke blikken kan herkennen die echt bij ze passen en deze kan vastleggen. Juist van kinderen, die hebben geen masker, geen 'hoe hoort het eigenlijk', maar gewoon een kind zijn met hun eigen blikken en emotie. Wat een genot dat ik die dan juist mag vastleggen en op verschillende manieren mag laten zien. Uren kan ik er over praten, maar tijdens de fotoshoots een kindje aan het lachen maken door gek te doen en hen een veilig gevoel te geven is mijn voldoening.. de lachjes naar voren toveren.. dan ben ik in mijn element!

7 jaar ervaring

Helen doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Helen

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Helen

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Helen

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Helen gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Helen bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.