Loading...
Hans

Fotograaf Hans Wijnveen

2 reviews

Over Hans


Ik gun iedereen mooie foto's. Of het nu van je trouwdag is of je profielfoto. We zien op internet nog teveel middelmaat of ronduit slechte foto's. Nergens voor nodig.

Als klanten vertellen hoe mooi ze de foto's vinden, weet ik dat de missie geslaagd is. Maar ik ben pas echt gelukkig als ze bovendien aangeven dat ze genoten hebben tijdens de fotoshoot. Het gaat niet alleen om het resultaat, maar ook om het moment!

Ik heb me in de afgelopen jaren ontwikkeld van enthousiaste amateur tot professional. Ik ga met opdrachtgevers graag de uitdaging aan om heel verschillende sferen te creeëren of van een voorbeeldfoto na te bootsen. De mogelijkheden met natuurlijk licht, flitslicht en studioflitsers zijn eindeloos, merk ik telkens weer. Fotograferen is een levenslange reis waarbij ik de lat steeds hoger kan leggen.

Hans heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Hans doet


Bruidsfotografie


Reviews


B

Review van Bert

Familiefotografie

Enthousiast en creatief bezig

H

Review van Heidi

Groepsportret-fotografie

Een enthousiaste fotograaf, die graag met je meedenkt! Wij zijn heel tevreden!

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.