Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Hans

Fotograaf Hans Wijnveen

2 reviews

Over Hans

Ik gun iedereen mooie foto's. Of het nu van je trouwdag is of je profielfoto. We zien op internet nog teveel middelmaat of ronduit slechte foto's. Nergens voor nodig. Als klanten vertellen hoe mooi ze de foto's vinden, weet ik dat de missie geslaagd is. Maar ik ben pas echt gelukkig als ze bovendien aangeven dat ze genoten hebben tijdens de fotoshoot. Het gaat niet alleen om het resultaat, maar ook om het moment! Ik heb me in de afgelopen jaren ontwikkeld van enthousiaste amateur tot professional. Ik ga met opdrachtgevers graag de uitdaging aan om heel verschillende sferen te creeëren of van een voorbeeldfoto na te bootsen. De mogelijkheden met natuurlijk licht, flitslicht en studioflitsers zijn eindeloos, merk ik telkens weer. Fotograferen is een levenslange reis waarbij ik de lat steeds hoger kan leggen.

7 jaar ervaring

Hans doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Hans heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Hans

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Hans

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hans

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Hans gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Hans bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.