Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Mike

Fotograaf Mike Attinger

0 reviews

Over Mike

Al van kinds af aan hou ik ervan om emoties vast te leggen en weer te geven. Als kleine Mike speelde ik al op jonge leeftijd piano en schreef ook al mijn eigen nummers. Creatief bezig zijn zit dus in mijn bloed. Maar eigenlijk is de grootste drijfveer om met fotografie bezig te zijn mijn vader. Helaas is hij veel te jong overleden, maar hij wilde altijd iets met fotografie gaan doen. Nu ben ik dus bezig om zijn dromen werkelijkheid te maken. Ik word gelukkig wanneer ik zie dat anderen mijn werk mooi vinden. Of het nu gaat om mijn muziek, foto's of films; als anderen het mooi vinden dan ben ik happy. Fotografie is een prachtige manier om emoties en mooie gebeurtenissen vast te leggen. En daar hou ik echt van. Al jaren ben ik actief in de muziek (productie e.d.) en in het produceren van video's / films. Fotografie is dan ook gewoon echt een mooi creatief iets om mee bezig te zijn.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Veldhoven

Mike doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mike

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Mike

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mike

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Mike gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Mike bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.