Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd om een goede keuze te kunnen maken.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Tot 48 uur vooraf gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Monique uit Veghel

Monique uit Veghel

Wat is mijn drijfveer?

Naast een onweerstaanbare drang om mijn omgeving vast te leggen, geniet ik van het contact met mensen dat fotografie mij biedt. Mens en omgeving inspireren mij. Naast portret (op locatie) heb ik ruime ervaring met product fotografie, culinaire fotografie en architectuur fotografie.

Het liefst laat ik zien hoe mooi de wereld gelukkig ook nog kan zijn. En hoe mooi dat mensen kunnen zijn.

Ik ben zorgvuldig en rustig en merk dat dat in mijn voordeel werkt. Hierdoor kan ik volle aandacht besteden aan mijn onderwerp en de techniek om dit juist weer te geven.


Wat maakt mij gelukkig?

Mooi licht op mijn fotografie onderwerp, misschien gek, maar daar krijg ik kriebels van in mijn buik. Verder vind ik het erg fijn om te horen dat iemand zichzelf mooi op de foto vindt staan en gelukkig is met het resultaat.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is leuk, creatief, uitdagend, communiceert en brengt in contact... Naast fotografie houd ik me graag bezig met illustreren, tekenen en schilderen. Mijn stijl daarin is vrolijk en speels.

Lees Alle informatie over fotograaf Monique uit Veghel
Boek Monique uit Veghel
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.