Loading...
Dominique

Fotograaf Dominique Brozek

1 review

Over Dominique


Ik ben een enthousiast en opgewekte persoonlijkheid en ik leef echt op als ik samen of met mensen werk. Ik hou van informatie uitwisselen en van een connectie hebben met de klant. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen te werken, ik werk ook als schoolfotograaf en kinderen vind ik echt geweldig! Ik wordt echt blij van mensen en kinderen en samen werken. Ook houd ik van samen iets creeren en van schoonheid. Ik vind een mooi gestylde ruimte/huis erg mooi en dit kan mij echt blij maken. Ik vind mooie locaties of de schoonheid van de natuur ook erg fascinerend. 

Ik houd van de dynamiek die fotografie met zich meebrengt. Geen dag is hetzelfde. Ik wordt blij van nieuwe indrukken, mensen en of kinderen en communicatie ook wordt ik blij van schoonheid in bijv de mens, natuur, locaties, ruimtes enzovoort. 

Ik vind het fotografie erg bijzonder omdat geen dag hetzelfde is, elke situatie is weer anders en in elke situatie moet je je weer opnieuw aanpassen en nieuwe oplossingen en creaties bedenken. Dit maakt het een erg dynamisch vak en blijft het inspireren. 

Dominique heeft 8 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 5 dagen

Foto's


Dominique doet


Bedrijfsfotografie


Reviews


I

Review van Ineke

Bedrijfsfotografie

Dominique is een humoristische goede vakvrouw. Ze gaat voor kwaliteit, Goed gezelschap waardoor je je op je gemak voelt en de foto shoot ontspannen is. Dus met gewenst resultaat. Absoluut aan te bevelen.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.