Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Hetty

Fotograaf Hetty Brunekreeft

0 reviews

Over Hetty

Ik ben begonnen met fotograveren in de natuur maar algauw wou ik meer want ik vind mijn rust in dit vak. Algauw ik ging alles proberen van dieren tot mijn eigen kinderen en al snel familie en vrienden. Ondertussen heb ik mijn eigen studio aan huis en heb ook al vele feestjes en partijen mogen doen. Zo gauw dat ik het toestel vast heb ga ik er voor en wil ik het doel bereiken en tot nu toe lukt dat ook. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Hou van ontspannen sfeer en gezelligheid en daar bereik je ook het beste resultaat mee. Ik hoop dat ik gauw bij jullie aan de slag mag ???? Als ik de foto's aflever die gevraagd worden Fotografie is bijzonder omdat je momenten vast legt die je graag wilt blijven herinneren. Van klein tot oud en soms gebeuren er dingen dat je alleen nog maar die herinneringen over hebt en dan ben ik dankbaar dat ik de nabestaanden dat heb kunnen geven. Waar ik warm van word is als ik mijn beeld weet vast te leggen wat ik in gedachten heb en dus kan geven.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Putten

Hetty doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Hetty

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Hetty

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hetty

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Hetty gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Hetty bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.