Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Christie

Fotograaf Christie Broer-Agema

0 reviews

Over Christie

Mijn fotografie is het best te omschrijven als documentaire fotografie, documenteren van gezinnen zoals ze zijn. Zo leg ik ook het liefst mijn eigen kinderen vast, met vieze toeten en al ;) want dat zijn de herinneringen die ons bijblijven. Mijn passie ligt dan ook bij de Kraam/Newborn reportages, in-home reportages met gezinnen en de Day in the Life reportages. Deze laatste is nog niet heel bekend in Nederland. In de Verenigde Staten wordt dit al veel gedaan en het is mijn doel dit in deze regio ook op de kaart te krijgen, want elk gezin verdient een mooie reportage zoals ze op dit moment zijn. Vastgelegd in een mooi album. Maar ik heb ook een eigen studio aan huis voor portretfotografie van kinderen, vrouwen, stellen, zwangeren. Hier is een combinatie van studio en buitenfotografie mogelijk. Mijn gezin... Heel cliché maar het is wel zo. Ik ben een echte jongens moeder. Mijn leven bestaat uit vieze toeten, kapotte broeken, xbox, maar ook de heerlijke knuffels die ik altijd krijg van ze en de enthousiaste verhalen die ze hebben als ze weer een Pokemon hebben gevangen, die echt 'super rare is mam!' Fotografie is voor mij een uitlaatklep. Altijd al geweest. Waar de de 1 graag schildert of heerlijk kookt, daar pak ik mijn camera. Hij staat dan ook standaard op de kast, voor het ene momentje dat voorbij kan komen, of als ik mooi licht zie op een plek in huis. Gelukkig willen de twee jongsten vaak helpen om model te staan dan. ook heb ik een passie voor kookboeken. Ik hou ervan om erin te bladeren en recepten uit te proberen. Tot grote ergenis van mijn kinderen, die echte Twentenaren zijn....'wat een boer niet kent, dat eet hij niet!' Heel jammer, maar ik blijf het proberen en hou vol.

8 jaar ervaring

Christie doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Christie

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Christie

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Christie

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Christie gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Christie bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.