Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marieke

Fotograaf Marieke Madderom

0 reviews

Over Marieke

De fotocamera is, naast mijn man;) mijn grote liefde. De wereld verken ik graag door de lens. Ik houd erg van het opzoeken van het (mooie) licht, details en emotie. Met fotograferen mag ik momenten vastleggen, zodat deze momenten tastbare herinneringen blijven en het gevoel van het moment blijven oproepen. Dit blijft altijd bijzonder. Elke trouwdag is uniek en persoonlijk. Dit probeer ik altijd vast te leggen en maak hiermee voor de bruidsparen een prachtig tastbare herinnering! Ik woon samen met mijn grote liefde en onze drie kinderen in een mooi dorp in Friesland. Vanuit de randstad zijn we hier een jaar geleden naartoe verhuisd. Hier genieten wij van de ruimte, de natuur en het onthaasten! Kernwoorden van mij? Ochtendmens, positief ingesteld, moestuinierder, filmkijker, creatieveling, gek op wandelingen met onze hond, cappuccino-drinker en ik reis graag naar mooie steden! Passie? Fotografie! Gek op het vastleggen van de liefde

6 jaar ervaring

Marieke doet

Trouwfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marieke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marieke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marieke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marieke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Marieke horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.