Loading...
Henk

Fotograaf Henk Vanetie

Over Henk


Passie voor fotografie, blije mensen, anders denken net die andere foto durven te maken die andere fotografen misschien zouden laten. Mijn drijfveer is tevreden mensen, waar ik met plezier voor heb gefotografeerd. Met het idee en passie heb ik een nieuw concept ontwikkeld om samen met Mariëlle Dekkers-Vruggink (professionele gids) een combi Stads-fotowandeling te maken, dit is echt uniek in Nederland. Super leuk en gaaf om mee dit mee te maken. Beleef Nijmegen in Woord en Beeld.

Blije en gelukkige mensen. Mooie foto's . Enthousiasme van mensen. Interactie en Beleving.

Ik voel me volledige ontspannen en super wanneer ik fotografeer. Het lijkt wel of ik dan alles vergeet en me volledig concentreer om die foto waar beleving en gevoel zit te maken. Ik tennis vrij fanatiek, zaalvoetbal en ben getrouwd met Mirjam en nog steeds verliefd en dat al meer dan 36 jaar. 2 volwassen kinderen waar ik ook zeer gelukkig mee ben.

Henk heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Henk doet


Fotoworkshop


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.