Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Dana

Fotograaf Dana Van Velzen

0 reviews

Over Dana

Over de jaren heen heb ik een eigen stijl ontwikkeld, ik gebruik graag verschillende rekwisieten en decoratie en laat de kinderen ermee spelen en plezier hebben. Dit maakt de kinderen nieuwsgierig en ze worden heel creatief dit leid tot unieke foto's. Samen met mijn man en vrienden heb ik een heel speciale plek gecreëerd waar ik met kinderen kan spelen en mooie herinneringen voor hen en ouders/verzorgers kan creëren. . Mijn studio is geïnspireerd op mijn poppenhuiscollectie, dus ik heb kleine meubelstukken waarmee kinderen kunnen koken, een boek lezen, een bad nemen, met de telefoon spelen, enz. Alle kinderen, die ik in mijn studio had, genoten heel veel van de fotosessies en dat resulteerde in prachtige herinneringen in de vorm van een foto. Over de jaren heen heb ik een eigen stijl ontwikkeld, ik gebruik graag verschillende rekwisieten en decoratie en laat de kinderen ermee spelen en plezier hebben. Dit maakt de kinderen nieuwsgierig en ze worden heel creatief dit leid tot unieke foto's. Mijn studio is geïnspireerd op mijn poppenhuiscollectie, dus ik heb kleine meubelstukken waarmee kinderen kunnen koken, een boek lezen, een bad nemen, met de telefoon spelen, enz. Alle kinderen, die ik in mijn studio had, genoten heel veel van de fotosessies en dat resulteerde in prachtige herinneringen in de vorm van een foto.

13 jaar ervaring

Fotostudio in Losser

Dana doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Dana

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Dana

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Dana

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Dana gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Dana bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.