Jan uit Lettelbert

Jan uit Lettelbert

Wat is mijn drijfveer?

Plezier in het fotograferen en het maken van mooie plaatjes. Elke opdracht is voor mij een uitdaging en ik ben pas tevreden als mijn klant het ook is


Wat maakt mij gelukkig?

Een tevreden klant en mooie plaatjes.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij altijd een uitdaging. Na mijn actieve loopbaan als interieur-, keuken- en badkamerontwerper, ben ik mij gaan toeleggen op fotografie (wat ik in mijn werk altijd gebruikt heb). Nu kan ik me er helemaal op toeleggen. Want ook andere onderwerpen boeien me zeer, zoals portret-, natuur-, product- en studiowerk. Maar met interieurfotografie heb ik de meeste ervaring en kennis. Ik ben volledig autodidact. Dagelijks ben ik met fotografie bezig, waar ik me dan ook volledig in kan uitleven. Mijn passie zijn mijn kinderen en kleinkinderen, waarvoor ik al diverse fotoboeken heb gemaakt. Reizen is mijn 2e passie en doe dat graag en veel, als er tijd over is.

Lees Alle informatie over fotograaf Jan uit Lettelbert
Boek Jan uit Lettelbert
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.