Loading...
Jan

Fotograaf Jan Wijnand

Over Jan


Plezier in het fotograferen en het maken van mooie plaatjes. Elke opdracht is voor mij een uitdaging en ik ben pas tevreden als mijn klant het ook is

Een tevreden klant en mooie plaatjes.

Fotografie is voor mij altijd een uitdaging. Na mijn actieve loopbaan als interieur-, keuken- en badkamerontwerper, ben ik mij gaan toeleggen op fotografie (wat ik in mijn werk altijd gebruikt heb). Nu kan ik me er helemaal op toeleggen. Want ook andere onderwerpen boeien me zeer, zoals portret-, natuur-, product- en studiowerk. Maar met interieurfotografie heb ik de meeste ervaring en kennis. Ik ben volledig autodidact. Dagelijks ben ik met fotografie bezig, waar ik me dan ook volledig in kan uitleven. Mijn passie zijn mijn kinderen en kleinkinderen, waarvoor ik al diverse fotoboeken heb gemaakt. Reizen is mijn 2e passie en doe dat graag en veel, als er tijd over is.

Jan heeft 25 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Lettelbert

Foto's


Jan doet


Bedrijfsfotografie


Kinderfotografie


Interieurfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.