Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Jan

Fotograaf Jan Wijnand

0 reviews

Over Jan

Plezier in het fotograferen en het maken van mooie plaatjes. Elke opdracht is voor mij een uitdaging en ik ben pas tevreden als mijn klant het ook is Een tevreden klant en mooie plaatjes. Fotografie is voor mij altijd een uitdaging. Na mijn actieve loopbaan als interieur-, keuken- en badkamerontwerper, ben ik mij gaan toeleggen op fotografie (wat ik in mijn werk altijd gebruikt heb). Nu kan ik me er helemaal op toeleggen. Want ook andere onderwerpen boeien me zeer, zoals portret-, natuur-, product- en studiowerk. Maar met interieurfotografie heb ik de meeste ervaring en kennis. Ik ben volledig autodidact. Dagelijks ben ik met fotografie bezig, waar ik me dan ook volledig in kan uitleven. Mijn passie zijn mijn kinderen en kleinkinderen, waarvoor ik al diverse fotoboeken heb gemaakt. Reizen is mijn 2e passie en doe dat graag en veel, als er tijd over is.

26 jaar ervaring

Fotostudio in Lettelbert

Jan doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jan

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Jan horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.