Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Sandra uit Lelystad


Fotograaf Sandra

0 review

Het vastleggen van het moment, zodat een herinnering voor altijd tastbaar is. 

Mensen blij maken, met mooie resultaten. Zodat ze trots zijn op de foto's en die graag aan andere mensen laten zien. 

Het spelen met poses, mensen, licht en dit dan vastleggen op beeld, en dan eventueel nog het bewerken van de foto's. Zelf hou ik van zoveel mogelijk echte foto's die bijna niet bewerkt zijn.  Mijn achtergrond is zorg, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen en mensen. En weet ik hoe ik mensen op hun gemak kan krijgen, en afleiden van de camera. Je zat natuurlijk niet elke dag voor de camera.  Hobby's zijn reizen, fotograferen, lezen en zoals elke vrouw shoppen. Reizen en fotograferen zijn toch wel het belangrijkste, in mijn leven. Nu ik er over nadenk, vind ik ook het gezellig in een loungebar loungen heerlijk. Kletsen met partner of vriendinnen. 

Fotograaf Sandra doet:Portretfotografie

0 review

Mijn naam is Sandra. Fotograferen is mijn passie. Het zit in de familie en mijn vriend heeft me aangestoken met fotograferen. Fotograferen als mijn werk is een droom die uitkomt. Ik heb de basiscursus fotografie afgerond en ik volg elk jaar workshops of cursussen omdat het vak zich blijft ontwikkelen.

Al van kleins af aan vind ik het leuk om met kinderen en baby's om te gaan. Ik heb meerdere jaren gewerkt op een kinderdagverblijf. Daarnaast heb ik vele jaren PGB-werk gedaan met mensen met een verstandelijke beperking waaronder autisme en fragiel X. Het begeleiden van deze mensen vond ik geweldig om te doen. Als hobby heb ik tijdens mijn werk en ernaast altijd geëxperimenteerd met het maken van mooie foto’s.

Mijn passies om te werken met mensen en fotograferen komen samen tijdens een fotosessie.  Door mijn ervaring met het omgaan met mensen weet ik hoe ik bijvoorbeeld kinderen en baby’s moet benaderen tijdens een fotosessie zodat de sessie zo ontspannen mogelijk verloopt. Ik vind niets leuker om een memorabel moment voor eeuwig vast te leggen middels fotografie.

Ik heb ervaring op het gebied van verschillende soorten fotografie:

Zwangerschapfotografie Geboortefotografie Newborn fotografie Baby & kidsfotografie Verjaardagsfotografie (met onder andere een cake smash of bij kinderfeestjes) Familiefotografie Bruiloftfotografie Love shoot Vriend(innen)fotografie

 

Fotoshoots op locatie of thuis


75

55

35

Fotoshoots in de studio


70

50

30

Fotoshoot al voor: €30

Ervaring: 4 jaar Gemiddelde levertijd: 4 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


75

55

35

Fotoshoots in de studio


70

50

30

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.