Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Sandra

Fotograaf Sandra van Putten

0 reviews

Over Sandra

Het vastleggen van het moment, zodat een herinnering voor altijd tastbaar is. Mensen blij maken, met mooie resultaten. Zodat ze trots zijn op de foto's en die graag aan andere mensen laten zien. Het spelen met poses, mensen, licht en dit dan vastleggen op beeld, en dan eventueel nog het bewerken van de foto's. Zelf hou ik van zoveel mogelijk echte foto's die bijna niet bewerkt zijn. Mijn achtergrond is zorg, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen en mensen. En weet ik hoe ik mensen op hun gemak kan krijgen, en afleiden van de camera. Je zat natuurlijk niet elke dag voor de camera. Hobby's zijn reizen, fotograferen, lezen en zoals elke vrouw shoppen. Reizen en fotograferen zijn toch wel het belangrijkste, in mijn leven. Nu ik er over nadenk, vind ik ook het gezellig in een loungebar loungen heerlijk. Kletsen met partner of vriendinnen.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Lelystad

Sandra doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Sandra

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Sandra

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Sandra

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Sandra gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Sandra bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.