Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Corry uit Leersum


Fotograaf Corry

0 review

Ik hou van mensen en dingen zoals ze zijn, met hun eigen, unieke schoonheid n met hun minder fraaie kanten. Het is telkens opnieuw een uitdaging om die eigenheid met mijn camera vast te leggen. Ik neem graag de tijd om een mooie invalshoek en een passende belichting te vinden die recht doen aan de persoon of het onderwerp in mijn foto.

Als fotograaf ben ik niet snel tevreden met een resultaat maar kan helemaal blij worden als het is gelukt het karakter van iets of iemand te vangen, als een foto mij (of anderen) raakt of als alles klopt. Meer in het algemeen word ik blij van de schoonheid van de natuur, die ik aantref in een weids landschap, in een mens of dier of in een piepklein insect. Ik denk dat het gaat om de eigenheid, de bijzondere sfeer die mij enorm kan ontroeren en ook boeien.

Als fotograaf laat ik zien hoe bijzonder het onderwerp in mijn foto is: dat het de moeite waard is om naar te kijken. Mensen hebben de neiging om vaak snel langs zaken heen te lopen en hebben vaak weinig aandacht voor het bijzondere of voor de kleine details van een persoon, een object, een landschap etc. Als fotograaf help ik hen daarbij. Tijdens mijn opleiding en ook daarna heb ik veel fotoreportages, portretten en landschapsfoto s gemaakt op golfclub Anderstein, waar ik lid ben. In het clubblad en op de website staan regelmatig foto s van mijn hand. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Foto s waarop mensen staan, publiceer ik daarom niet (ook niet bij Happix) als ik niet om hun toestemming heb gevraagd.

Fotograaf Corry doet:Natuurfotografie

0 review

Nadat ik in 2014 een ernstige ziekte mocht overleven, koos ik voor het creatieve vak van fotograaf. Het is mijn derde ambacht (na ambtenaar en persoonlijke coach). De ervaring uit het verleden neem ik uiteraard mee in mijn nieuwe vak.

Ik hou van mensen en dingen zoals ze zijn, met hun eigen schoonheid én hun minder fraaie kenmerken. Die eigenheid breng ik met mijn camera in beeld. In de periode van mijn ziekte koos ik vaak voor het fotograferen van dingen in de buurt: bloemen, insecten en landschappen. Door het veel te doen, werden de foto's steeds mooier. Ze maken nu een groot deel uit van mijn portfolio.

Als fotograaf laat ik zien hoe mooi en hoe bijzonder het onderwerp in mijn foto is. Mensen hebben de neiging om vaak snel langs zaken heen te lopen en hebben vaak weinig aandacht voor het bijzondere of voor de kleine details van bv. een nietig beestje of een landschap. Met mijn natuurfoto's probeer ik de aandacht daar juist op te richten.

2016 is mijn laatste studiejaar bij de fotovakopleiding van Statief in Utrecht. Dit jaar maak ik een boek met de (werk)titel 'alles is natuur'. 

Fotoshoots op locatie of thuis


605

303

Fotoshoots in de studio


121

Fotoshoot al voor: €91

Ervaring: 4 jaar Gemiddelde levertijd: 4 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


605

303

Fotoshoots in de studio


121

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.