Loading...
Corry

Fotograaf Corry Wille

Over Corry


Ik hou van mensen en dingen zoals ze zijn, met hun eigen, unieke schoonheid n met hun minder fraaie kanten. Het is telkens opnieuw een uitdaging om die eigenheid met mijn camera vast te leggen. Ik neem graag de tijd om een mooie invalshoek en een passende belichting te vinden die recht doen aan de persoon of het onderwerp in mijn foto.

Als fotograaf ben ik niet snel tevreden met een resultaat maar kan helemaal blij worden als het is gelukt het karakter van iets of iemand te vangen, als een foto mij (of anderen) raakt of als alles klopt. Meer in het algemeen word ik blij van de schoonheid van de natuur, die ik aantref in een weids landschap, in een mens of dier of in een piepklein insect. Ik denk dat het gaat om de eigenheid, de bijzondere sfeer die mij enorm kan ontroeren en ook boeien.

Als fotograaf laat ik zien hoe bijzonder het onderwerp in mijn foto is: dat het de moeite waard is om naar te kijken. Mensen hebben de neiging om vaak snel langs zaken heen te lopen en hebben vaak weinig aandacht voor het bijzondere of voor de kleine details van een persoon, een object, een landschap etc. Als fotograaf help ik hen daarbij. Tijdens mijn opleiding en ook daarna heb ik veel fotoreportages, portretten en landschapsfoto s gemaakt op golfclub Anderstein, waar ik lid ben. In het clubblad en op de website staan regelmatig foto s van mijn hand. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Foto s waarop mensen staan, publiceer ik daarom niet (ook niet bij Happix) als ik niet om hun toestemming heb gevraagd.

Corry heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Leersum

Foto's


Corry doet


Natuurfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.