Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Gwen

Fotograaf Gwen Mustamu

0 reviews

Over Gwen

Mijn grootste drijfveer is het maken van beelden, het vertalen van mijn visie naar een tastbaar, blijvend beeld. Het kunnen kijken naar iets of iemand, daar de schoonheid van zien en dat vereeuwigen. Ik word natuurlijk gelukkig van blije opdrachtgevers. Het werken op locatie, vaak onverwachte, soms lastige, soms bijzondere maar altijd leuke. Maar echt blij ben ik op het moment dat iemand die het 'maar eng' vind om op de foto te gaan, toch z'n ware zelf even durft te laten zien. Soms is het maar voor een moment, maar als ik dat moment te pakken heb, dan heb ik m'n doel bereikt. Het contact met mensen, het vastleggen van mooie momenten. De snelheid waarmee de foto wordt gemaakt, en soms de traagheid van het wachten op het juiste moment. De wereld bekijken en vastleggen vanuit je eigen belevingswereld, maar vaak ook het vastleggen van andermans beleving. Herinneringen tastbaar maken. Opgeleid als grafisch ontwerper, de kunst mogen afkijken als beeldredacteur en nu lekker aan het werk als fotograaf. Door deze bagage kan ik vrij werken, maar doelgericht, altijd het eindgebruik van de foto in m'n achterhoofd houdend. Met een voorliefde voor analoge fotografie, en een zwak voor de digitale wereld.

11 jaar ervaring

Gwen doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gwen

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Gwen

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gwen

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Gwen gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Gwen bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.